2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم به من و توجیه کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 112 پست

بعد گفتم تو اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت من فکر میکردم که این آدم اگه منو دوست نداشت اینهمه  واسه زندگی تلاش نمیکرد (منظورش سرکار رفتنشه) گفت من اگه بودم یه تغییری تو زندگیم میدادم زندگی رو شاد تر میکردم حالا اینکه کلی اخلاق بد داره مثل دست بزن توهین جلو بقیه و.‌‌.. اینا ب کنار یکیم اینکه همش خانوادمو میزنه تو سرم میگه تو با مادرت رفت و آمد میکنی زندگی  ما خراب میشه‌‌‌‌...

شما اگه جای من بودین چیکار میکردین؟

اینم بگم ک بارها سر مسائل مختلف  مچشو گرفتم اما جوری زده زیرش ک به چشمای خودمم شک کردم

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

💔😂

😂💖

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏
چرا چک کرده بودم اما چیزی ندیدم من میخوام جدا شم ولی میترسم تصمیمم اشتباه باشه

نمیخوام بگم ببخشش ...اما باغچه رو هم زیرو روو کنی یه عالم کرم پیدا میکنی....وقتی چکش کردی بخوای نخوای میرسی به چیزی هیچ ادمی بی عیب و ایراد نیس ....یه مدت به خودت مهلت بده و زود اقدام نکن فقط نوزاده ک پاکه ...موفق باشی

خدایا شُکرت❤🧿
سلام❤💖منممم😂😩

😂همدردی‌موج‌میزنه 

شارژ‌گوشیمم‌7%اویزون‌شارژرم😡😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
منم امروز فهمیدم شوهرم خیلی وقته بهم خیانت میکرده اونم بایه زن شوهردار که دوتا بچه داره داغونم بدجور ...

عزیزم هیچ وقت خودتو با امثال این کثافتا مقایسه نکن و درگیری فکری پیدا نکن.اون زن وقتی تورا میدیده قطعا میدونسته تو خانم خونشی و اون فقط، حکم یه دسمال کاغذی داشته که معذرت میخام شوهرت توش خودشو خالی میکرده این جور زنا ارزشی ندارن فقط مثل سطل زباله برای مردا میمونن

چقدر بد  فقط مواظب باش به مرور اعتماد به نفست گرفته نشه

ممتاسفانه نابود کرد اعتماد بنفسم رو خیلی عوضی خیلی همیشه منو مقصر نشون میده

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...
چرا چک کرده بودم اما چیزی ندیدم من میخوام جدا شم ولی میترسم تصمیمم اشتباه باشه

معلومه تصمیمات اشتباه هست اینجا خانمهایی میان میگن شوهرم برای چندمین بار خیانت کرده ولی به خاطر بچهاسون وایستادن 

چی شده چرا مردها اینقدر تنوع طلب شدن 😡یا چقدر زنها بی حیا شدن که به زندگی همنوعشون رحم نمیکنن😡از ک ...

نمی‌دونم ولی واقعا دلم میسوزه که چقدر یه نفر میتونه پست باشه کاش منم مثه خودش کثیف بودم

منم امروز فهمیدم شوهرم خیلی وقته بهم خیانت میکرده اونم بایه زن شوهردار که دوتا بچه داره داغونم بدجور ...

وای من بودم جفتشونو میسپردم به شوهر زنه و خودمم میرفتم پشت سرمم نگاه نمیکرذم

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔
بعد گفتم تو اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت من فکر میکردم که این آدم اگه منو دوست نداشت اینهمه &nbs ...

اصلا حرفی نمی‌مونه ! 

فقط میتونم بگم فکر کن چی داره این آدم که آنقدر با ارزش باشه که یک بار عمر و زندگیتو شکنجه بشی البته اگر برای شما اینها شکنجه نباشه ! 

از یک اشتباه هر موقع که برگردی منفعته 

بعد گفتم تو اگه جای من بودی چیکار میکردی گفت من فکر میکردم که این آدم اگه منو دوست نداشت اینهمه &nbs ...

من تقریبا تو شرایط تو هستم و شدیدا به فکر جدایی هستم من دیگه هیچ اعتمادی به این بشر ندارم هیچی

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...