2777
2789
آره خب احتیاط خوبه، باد پاییز باعث مریضیه

به نظر من احتیاط واجبه با این همه مریضیای رنگ و وارنگ دور از جون . قدیما ادم سرما مبخورد یه هفته اب پرتقال و ادلت کلد میخوردی خوب میشدی ولی حالا چند هفته گرفتاری به همه جای بدن هم میزنه 🤕

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به نظر من احتیاط واجبه با این همه مریضیای رنگ و وارنگ دور از جون . قدیما ادم سرما مبخورد یه هفته اب ...

آخه قدیما سفرها داخلی بود ، الان مردم سفر خارجی میرن کلی ویروس جدید میارن. دو هفته پیش من کلا خونه بودم، اما صبحش بدن درد و کوفتگی و تب داشتم، عذر میخوام همش دلپیچه شدید تا یک هفته. 

بارونی

پافر 

مانتو مخمل

اینور کم وبیش بارونه

دختر باید حیاداشته باشه پرده رو پنجره اتاق منم داره😉❌️مفهموم امضام از درک خیلیا خارجه مخصوصا اینجا پس اگه درکش نکردی نیاز نیست اظهار نظر کنی😉❌️

منم یه هفته میخام برم‌لباس بگیرم وقت نمیشه

مال من وقتش هست پولش نیست صاحبکارا پول نمیریزن 

چشم درشتم من دیگه امیدی به ادامه ی این زندگی ندارم  کلمه ی خوشبختی خنده و دل خوش برای من شده خاطره  شاید ی روزی از این حال در بیام و دوباره ی امضای قشنگ بذارم درخواست دوستی نمیپذیرم ندین 💚

زیر مانتو یه چیزی بپوش..

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی