2777
2789
عنوان

بابای روانی فک کنم بچمو کشت

413 بازدید | 26 پست

دیشب خونه مامانم بودم  تاپیک قبلیم درمورد بیخیالی مامانم بود .بابام با ابجیم دعواش شد بدجوری کتکش میزد با کمربند. مامانمم شروع کرد به زدن ،هرجای دنیا بودیم یه قانونی برای خشونت خانگی بود 😔 من از خواب پریدم ضربان قلبم خیلی بالا بود رفتم جلوشونو بگیرم یه ضربه به پهلوم وارد شد. سمت راست پهلوم انقد درد گرفت صبح که بیدار شدم هیچ تهوعی نداشتم. علائم سقط تو ماه های اول چیه خانما؟برام دعا کنین

اگه کاریش بشه بچم میرم ازش شکایت میکنم دیه ام نمیخوام فقط بندازنش زندان از دستش نفس بکشیم.

فقط 28 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

چند هفته ای؟انشالله چیزیش نشده باشه بچت عزیزم درکت میکنم منم با اینکه ازدواج کردم ولی هنوز بخاطر مشکلات خانوادم دارم عذاب میکشم🥲

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند هفته ای؟انشالله چیزیش نشده باشه بچت عزیزم درکت میکنم منم با اینکه ازدواج کردم ولی هنوز بخاطر مشک ...

۱۰ هفته ام،نمیدونم چرا این خانواده نصیب من شده . الان واقعا حالت تهوع ندارم دارم میترسم نکنه کاریش شده باشه از کجا بفهمم سالمه؟ نکنه قلب کوچولوش وایساده. چون تشکیل شده بود

1
5
10
15
20
25
30
35
40

وقتی اوضاع خونه اینه اصلا نمون یا توی دعوا خودت رو دخالت نده( ( بخاطربارداری برات خطرناکه هم دعوا هم کتک خوردن)..انشالله که چیزی نیست..چون اگر ‌سقط بشه  به خونریزی میفته

پارسا پسرمامان😍
برو خونه شوهرت اونجا چ میخوای

دیشب دقیقا تاپیک زدم که برم خونمون شوهرم قرار شد بیاد دنبالم یکم دیر اومد دنبالم. منم ویارم شدید بود گفتم برم اونجا هوامو دارن نمیدونم چرا اینطوری شد .

1
5
10
15
20
25
30
35
40
۱۰ هفته ام،نمیدونم چرا این خانواده نصیب من شده . الان واقعا حالت تهوع ندارم دارم میترسم نکنه کاریش ش ...

استرس به خودت وارد نکن الان فقط سعی کن آروم باشی،اگه لکه بینی و خونریزی نداری خودش یه نشونه خوبه حالت تهوعتم شاید داره تموم میشه دیگه کم کم از ۱۲هفته حالت تهوع کم میشه عزیزم

سعی کن برای اینکه خیالت راحت بشه بعد از ظهر یه سونو بری

فقط 5 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وقتی اوضاع خونه اینه اصلا نمون یا توی دعوا خودت رو دخالت نده( ( بخاطربارداری برات خطرناکه هم دعوا هم ...

وای خداروشکر پس. من ترسیدم دیدم صدای مامانم قطع شد فک کردم یه بلایی سرش اورده بود. قبلش خوب بودن یهو نمیدونم چیشد از خواب پریدم دیدم دارن بحث میکنن.

1
5
10
15
20
25
30
35
40