2777
2789
عنوان

داستان خیانت شوهرم به من و توجیه کردنش

| مشاهده متن کامل بحث + 3268 بازدید | 112 پست
یکی از نشونه های آدم های سمی دروغ هستش  یعنی یه طوری دروغ می گه و می پیچونه که تو بگی  ن ...

ددقیقا شوهر من 

روزگاری شهر ما ویران نبود/دین فروشی اینقدر ارزان نبود/صحبت از موسیقی عرفان بود/هیچ صوتی بهتر از قرآن نبود/دختران را بی حجابی ننگ بود/رنگ چادر بهتر از هر رنگ بود/دختر با حجب و حیا ، قرتی نبود/خانه فرهنگ ، کنسرتی نبود/مرجعیت مظهر تکریم بود/حکم او عالمی را تسلیم بود/یک سخن بود و هزاران مشتری/آن هم از لوث قرائت ها بری/وای که در سالهای سیاهه دوهزار/کار فرهنگی شده پخش نوار/ذهن صاف نوجوانان محل/پر شده از فیلم های مبتذل/پشت پا بر دین زدن آزادگیست/حرف حق گفتن عقب افتادگیست/آخر ای پرده نشین فاطمه/تو برس بر داد دین فاطمه/بی تو منکر ها همه معروف شد/کینه توزی با ولی مکشوف شد/در به روی رشوه گیران باز شد / دشمنی با نائبش آغاز شد/بی تو دلهامان به جان آمد بیا/کاردها بر استخوان آمد بیا...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان میخوای چیکار کنی تاحالا چکش نکرده بودی مگه؟

چرا چک کرده بودم اما چیزی ندیدم من میخوام جدا شم ولی میترسم تصمیمم اشتباه باشه

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
نباید چکش میکردی............برا چی میرید سر گوشی همدیگه

نباید بفهمه با کی داره زندگی میکنه؟

اگه شوهرش هم ی شماره مرد تو گوشی زنش میدید میگفت دخالت نکنم ک نفهمم چی ب چیه؟

چرا چک کرده بودم اما چیزی ندیدم من میخوام جدا شم ولی میترسم تصمیمم اشتباه باشه

اسی بچه داری

هروقت اسم کاربریمو دیدی فقط بگو خدایابه زندگیش آرامش بده. یه دنیاممنونت میشم بااین دعای قشنگت💔🥀💜
بریم سر درسمون😐😂

عه‌سلام😂 

وجدانن‌یه‌گونی‌درس‌دارم‌نشستم‌اینجا😐😂

دختر‌که‌باشی‌..!حتی‌اگه‌قرآن‌هم‌بخونی‌پشت‌سرت‌حرف‌میزنن‌ میگویند‌باخدا‌رابطه‌دارد..⁦(。◕‿◕。)➜⁩
یکی از نشونه های آدم های سمی دروغ هستش  یعنی یه طوری دروغ می گه و می پیچونه که تو بگی  ن ...

دقیقا همین اخلاق و داره

تاریخ شروع رژیم۱۴۰۰/۳/۱۶ وزن شروع ۹۶.۴۵۰  وزن این هفته ۹۶.۳۵۰ وزن هدف۷۰ گروه از قرمز
منم امروز فهمیدم شوهرم خیلی وقته بهم خیانت میکرده اونم بایه زن شوهردار که دوتا بچه داره داغونم بدجور ...

چی شده چرا مردها اینقدر تنوع طلب شدن 😡یا چقدر زنها بی حیا شدن که به زندگی همنوعشون رحم نمیکنن😡از کجا میاد اینهمه بی بندو باری 

بعد گفت که تو هی با من دعوا میکردی منم پیش خودم میگفتم این امروز  فرداس که منو ول کنه بره منم گفتم حداقل یه زندگی درست کنم قبل رفتنت ...درحالی ک خرم اگه بود میفهمید ک من چقدر دوسش دارم و همه گیرامم از سر دوست داشتن بود تازه اونم خیلی زیاد نبود اونجوری ک این میگه اتفاقا اخلاق خودش خیلی بدتره و شدیدا عصبیه و بهم توهین میکنه من دعوا نمیکردم بیشتر ناراحت بودم ازش مثلا سر سردی جنسیش سر بی توجهیش

عه‌سلام😂  وجدانن‌یه‌گونی‌درس‌دارم‌نشستم‌اینجا😐😂

سلام❤💖منممم😂😩

آرزوهستم ۲۰ سالمه😑این روزا مثل شیشه شدم زود میشکنم ولی بد میبُرَم....😎اگه تو شاخی ب ماچه تو جات رو سرگاوه ن اینجا😏ی مشت لَجَن با من لَجَن....😶اگه غرورم بشکنه با تیکه هاش شاهرگ زندگیتو میزنم....😏نزار سَر ب سَرم من خودم دردسَرم😎باشه شما جلو ما پُشتیم ...ولی بدون مَسیری ک میری گرگاشو ما کُشتیم...😏

اسی کامل حق با توعه. مگر هرکس تو اسنپ کار میکنه خیانت نمیکنه؟ بهرحال همون صیغه کردن هم پول میخواد از کجا معلوم ک واسه اون کار نمیره اسنپ جون بکنه؟

دوما شما قهر هم کرده باشی هر کی قعر کرد شوهرش باید بره تو سایت صیغه یابی پروفایل تشکیل بده؟ اصلا یک درصد فکر نکرده آشنایی فامیلی کسی پروفایلش با عکسای شخصیش رو ببینه و ابروش بره؟