2777
2789

همه مخالف بودن بابام مامانم و ... ولی دیروز فراریش داد به مام گفت به شما ربطی نداره

اون دختری که فراری داده یکبار ازدواج کرده و چون شوهرش معتاد بوده جدا شده ما هم تحقیق کردیم گفتن که اون دختر خوبی نیس خانوادشم خیلی شرورن شوهرشم این معتاد کرده بود تازه یه ویس ازش که حرفای جنسی هم زده بوده و به شوهرش میخواسته بفرسته دستش خورده رفته تو گروه شهرستانمون و پخش شده 

منم باهاش چند بار برخورد داشتم فهمیدم که خیلی دو روعه و دروغ زیاد میگه خیلی هم خانواده سبکی هستن ما بهشون گفتیم دخترشونو نمیخوایم اما اون ها خودشون بردنش با داداشم فرار کنه

تازه این دختره به من میگفت یه خاستگار دارم هر روز میان خونمون و ولم نمیکنن و فلان حالا پری روز خواهر خاستگارشو دیدم پیام های این دختره رو نشونم داد این دختره بهش میگفت با داداشت بیا فراریم بده و فلان

تازه گفته بود ما هم رفتیم خاستگاریش جواب رد بهمون داده درحالی که ما همه مخالف بودیم حالا مامانم و خودم از دیروز گریه میکنیم

چیکار باید کنیم

از کی تحقیق کردید شاید دروغ گفته اگر یک نفر بوده یا با خانواده شوهرش دوست بودن وگرنه اینجوری که خیلی بده که. خودش معتاد نیست؟ چجوری شوهرشو معتاد کرده

کاربری چهارممه تا الان سه بار قطع دسترسی شدم🥲 قبلا که تعلیقی ها موقتی نبودن اینجا بودم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از کی تحقیق کردید شاید دروغ گفته اگر یک نفر بوده یا با خانواده شوهرش دوست بودن وگرنه اینجوری که خیلی ...

نه از خیلیا تحقیق کردیم خواهرمم خونش نزدیک اوناس تازه دختره انقدر دروغ گو بود گفت شوهر خواهرمم یکبار رفته خاستگاریش شوهر خواهرمم باهاش دعوا کرد گفت من کی اومدم خاستگاری تو

از کی تحقیق کردید شاید دروغ گفته اگر یک نفر بوده یا با خانواده شوهرش دوست بودن وگرنه اینجوری که خیلی ...

نمیدونم دوستای شوهرش اینطوری میگن

میگن این دختره یه شیطانه

دیگه رفته 

باید بپذیرید وگرنه خودتون اذیت میشید 

مقاومت شما کار رو خرابتر میکنه 

اگر دختره بد باشه داداشت بالاخره میفهمه و برمیگردی 

باید صبور باشید 

اگر هم خوب باشه و یا توبه کرده باشه بهتره به خاطر داداشت بپذیریدش 

دیگه رفته باید بپذیرید وگرنه خودتون اذیت میشید مقاومت شما کار رو خرابتر میکنه اگر دختره بد باشه دادا ...

نه دیگ ما داداشمم نمیخوایم ارزونی خودشون

داداشت چندسالشه

اون زنه چندسالشه

خوش باش که هر که راز داند•°•داند که خوشی خوشی کشاند•°•شیرین چو شکر تو باش شاکر•°•شاکر هر دم شکر ستاند✨💛من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......