2777
2789
عنوان

مامانها دارم دیونه میشم کمکم کنید

2297 بازدید | 51 پست
دوستان عزیزم دخترم 19 ماهش هست الان دوروز هست که دارم یادش میدم بره توالت ولی یاد نمیگیره با اینکه هر 5 دقیقه دارم بهش میگم ولی انگار نه انگار کار خودش میکنه و نمیگه دیش دارم به نظرتون چیکار کنم
خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم الان خیلی زوده
بهتره که این کار رو بعداز دوسال و حتی دوسال و دو سه ماه به بعد شروع کنی
ممکنه که الان نتیجه عکس بده و نه تنها موفق نشی بلکه از زمان موعد خودش هم دیرتر به نتیجه لازم برسی
الان من دوستی دارم که دخترش 8 روز از دختر من کوچکتره و در اصل سه سال و 4 ماهشه ولی هنوز نتونسته بچه رو از پوشک بگیره

هنا جان من تجربه خودم رو میگم ...وقتی پسرم 2 سالش شد همه میگفتن چرا پوشکه باید بگیریش مخصوصا مادر شوهرم خیلی میپرسید ولی پسر من اصلا هیچ کدوم رو نمیگفت حتی پوشکش شبا خشک هم نمیموند با دکترش که مشورت کردم دیدم میگه هر وقت خودش امادگی داشته باشه میگه و اصلا نباید مجبورش کنی منم که حوصله اب و ابکشی نداشتم ول کردم .. خلاصه خود به خود مرحله به مرحله درست شد .. اول پوشکش شبا خشک موند بعد نزدیک 3 سالگی پیپیشو گفت و لی هنوز جیششو نمیگفت حالا 3 سال و 2ماهشه چند روزی هست که کامل پوشکو گذاشته کنار فقط روز اول 2-3 بار جیش کرد همین بدون دردسر بدون اعصاب خوردی از من میشنوی فعلا بیخیال شو
به حرف اطرافیان گوش نده ؛ بعدش هم الان هوا سرده و کمتر می تونه کنترل کنه ؛ اول براش یه لگن بگیر و بزار رو اون بشینه و آشنا بشه ؛ بعدش کم کم با ابزارهای تشویقی مثل چسبوندن استیکر مورد علاقه اش روی در یا دیوار توالت براش جاذبه ایجاد کن
ولی قطعا الان خیلی زوده
موفق باشی