دوستان عزیزم دخترم 19 ماهش هست الان دوروز هست که دارم یادش میدم بره توالت ولی یاد نمیگیره با اینکه هر 5 دقیقه دارم بهش میگم ولی انگار نه انگار کار خودش میکنه و نمیگه دیش دارم به نظرتون چیکار کنم
آخه بچه من شب حسابی تو پوشک خیس میکنه شب رو که نمیشه یادش داد الان عین .....تا تو حموم سر پا هشت جیشش میاد ذوق میکنه مامان جیش منم باید تشویق میکنم اما کاملا غیر ارادی جیش میکنه
هنا جان از نظر پزشکی اسفنگتون ها ( که باعث کنترل ارادی ادرار می شوند ) در هر بچه ای در سن خاصی سفت می شود . اگر زودتر بچه را مجبور کنید نتیجه عکس میدهد و خییییلی دیرتر از سایر بچه ها به دستشویی میرود تا 3 سالگی نباید بچه را مجبور به این کار کرد و به هیچ وجه این کار رو نکن عزیزم صبر داشته باش به وقتش خودش این کار رو میکنه به کسی هم کار نداشته باش بچه ها با هم متفاوتند
من هم 15 ماهگی بچمو از پوشک گرفتم آخر شب موقع خواب میبردمش دستشویی بعد پوشک میکردم و صبح که از خواب پا میشد سریع میبردم دستشویی و پوشکشم خشک بود بعد طی روز نیم ساعت به نیم ساعت تند تند میبردمش دستشویی ولی توی دستشویی بازی میکردم باهاش صحبت میکردم یک کم آب بازی کارشو میکرد بعد تشویقش میکردم بعد هفته بعد هر 2 ساعت میبردمش دستشویی تا اینکه دیگه خودش میگفت 10 روز اذیت شدم ولی دیگه راحت شدم. باید وقت بزاری براش و تشویق خیلی خیلی کمکش میکنه به این کار . حتی توی دستشویی براش میرقصیدم.
کسی که جرات هدر دادن ساعتی از عمر خود را دارد، ارزش زندگی را نفهمیده است.
دختر من بیست ماهشه چند روزه شروع به آموزش کردم پوشکش میکنم ولی هر یک ساعت میبرمش دستشویی کم کم فکر کنم داره کنترل کردن خودش رو یاد میگیره نمیدونم چقدر میتونم موفق بشم