دوستان عزیزم دخترم 19 ماهش هست الان دوروز هست که دارم یادش میدم بره توالت ولی یاد نمیگیره با اینکه هر 5 دقیقه دارم بهش میگم ولی انگار نه انگار کار خودش میکنه و نمیگه دیش دارم به نظرتون چیکار کنم
احساس میکنم من مادر بدی هستم یه خورده بازش میگذارم همه جا رو جیش میکنم من به شور و بساب و بعد سریع پوشکش میکنم تا حالا یه بار هم تو دستشویی جیش نکرده من دلم خوش باشه که یاد میگیره اصلا حاشر نیست حالت نشستن جیش رو بگیره تا صبح هم مای بی بیش خیس هست ...پر پر سنگین میشه از جیش
به نظر من باید بگداری بزرگتر شه هر بچه ای یه ظوره اصلا نباید مقایسه کرد پسر من خیلی زود راه افتاد و حرف زد 2 سالگی کامل حرف میزد اما این کارو نسبتا دیرتر یاد گرفت مهم نیست
دوستان اره من یک عادت بدی که دارم حرف دوستان خیلی روم تاثیر میزاره از بثکه همه جا رفتن هی میگن وای هنوز توالت رفتن یادش ندادی منم دیونه میشم مثل خل ها از فرداش شروع میکنم مریم یاد دادن ولی دریغ از یاد گرفتن
شیوا جان دختر من دوسال و یکماهش که شد از پوشک گرفتمش ولی خیلی ها بودن که دیرتر از این تونستن بگیرن الان بچه همکارم که از دختر من یکماه هم بزرگتر هست هنوز پی پی اش رو توی پوشک می کنه و دکترش گفته که تا 48 ماهگی فرصت داره
هنا جون یکم طول میکشه اما توصیه دکترا اینه برای گرفتن بچه از پوشک هیچ اصرار و فشاری رو بچه نباشه خیلی بچه ها قدرت کنترل ادارشون دیر تر کامل میشه میگن نباید بهش فشار بیارید ، بعد دوروزم هنوز کمه باید یکم صبر کنی شاید یک یا دو ماه طول بکشه .