2777
2789

سلام دوستان اول و اوله کار از همتون خواهش میکنم این تاپیک پر بازدیدش کنید تا همه ببینند و بتونیم نظرات متفاوت و تجربه ها رو بگیم برا هم و درک کنیم ، 

خب من این داستانو که واقعی هست و مربوط به یکی از اقوام دور خودمونه براتون تعریف میکنم : و اینکه بگم خودم کاملا ادم وسواسی و سختگیری هستم و از خرافات فراری و تا چیزی بهم ثابت نشه قبولش نمیکنم  حالا بگذریم :

ما یه اقوام دور داشتیم دو تا پسر نوجوون داشتن که دوقلو بدنیا اومده بودن سال قبل یکیشون تصادف کرد و به رحمت خدا رفت و اون یکی خیلی افسرده شده بود و اینا یه بار رفته بود پیش یه طالع بین که ببین سرنوشت من چیه ؟! اونم بدون اینکه چیزی از زندگی این بدونه صاف و پوست کنده بهش گفته بود که تو یه داداش دوقلو داشتی که قبلا فوت شده و عمر تو هم بیشتر از این نیست ...

اینم ناراحت و پریشون شده بود و به دوستاش گفته بود و همه مسخرش کرده بودن که تو دیوونه ای و این حرفا ... 

ولی چن وقت بعد با چند تا دوستاش سوار ماشین بودن که تصادف میکنن و فقط این بنده خدا میمیره و بقیه حتی یه خراش کوچولو روشون نیفتاده بود انگار فقط اجل همین بدبخت بود که بره... ، ممنون میشم شما هم نظراتتونو بگید و دوستانتون رو تگ کنید تا همه از همفکری و تجربه های همدیگه بهره مند بشیم . 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چ مسخره و مزخرف😑😐😑😐😑😐😶😶😶

طبیعیع ک یکی از دوقلوها بمیره اون یکی قطعا افسرده نیشه

چون وابسته برادرش بودا فوت میکنه

ازین موردت زیاد دیدم ک زن و شوهر تو فاثله یه روز مینیرن چون حیلی بهم وابسته بودن

میخای پربازدیرم بشه؟!😒😳😳😳

چ مسخره و مزخرف😑😐😑😐😑😐😶😶😶 طبیعیع ک یکی از دوقلوها بمیره اون یکی قطعا افسرده نیشه چون وابست ...

تصادف چه ربطی به افسردگی داره😂😑

💙عشق زبانیست که بی آن نتوان زیست💜
چ مسخره و مزخرف😑😐😑😐😑😐😶😶😶 طبیعیع ک یکی از دوقلوها بمیره اون یکی قطعا افسرده نیشه چون وابست ...

فازت چیه ؟ میگم تصادف کرده ، از رو افسردگی که نمرده بنده خدا ، قبل از اینکه اینجوری چشم بسته قضاوت کنی حداقل وقت بزار متن رو بخون !!!

اره خب درسته ، ولی بعضیا کاملا واقعیتو میگن

میگم دیگ بعضیاشون درس بوده...من ی کانال تلگرامی دارم فال صوتی میزاره بعضیاش درس درمیاد چون فالاش عمومیع مثلا من متولد ابانم یسری چیزاش برامن درس درمیاد یسریاش برا ی ابان ماهی دیگ...خیلی باحالع

تصادف چه ربطی به افسردگی داره😂😑

نگفتم ربط داره

گفتم مشخص هرکس دیگه جاز اون بنده خدا باشه افسرده نیشه.... مورد داستیم پدره تصادف کرد مرد روز چهلم پدره ختج سومه پسرس بود 

بس ک بهم وابسته بودن