2777
2789

یکی دوتا بچه داره ،شوهرش رفته زن صیغه کرده بچه دار شده 

یکی متاهله و شوهرش دوست دختر داره

یکی شوهرش با این زنای بیزنسی رابطه داره مداوم و خودشم خبر داره 

هوووووف 

به کجا داریم میریم ما ؟!!!!! 

چیشد به جای ساختن یه عشق و رابطه سطح بالا و صمیمیت و گرما و چشیدن لذتش 

اینا رو انتخاب کردن ؟! 

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

نصفشون تخیل ذهن نویسندس  باور نکن عزیزم 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هزاران اتفاقای دیگه هست که ماها ازشون بیخبریم اینا تازه شاید خوبش باشن .

دنیا کثیف شده باورکن دیگه قراره اخر الزمون بشه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫

خب همه که اینجوری نیستن‌مثلا شوهر من خیلی مشکل داره ولی اصلا اهل اینجور کارا نیست همه‌زندگیام مشکل دارن اگه‌لحنمونو عوض کنیم از خوبیا بگیم اونم زیاده میشه سایت خوب بعدشم خیلی زنها هم خودشون مقصر هستن نباید قضاوت کرد

از اول که نمیدونستن همسرشون اینجوریه

آره درسته

ولی درک و هضمش خیلی سخته 

زنی که با هزار امید پا به این زندگی میذاره 

اخرش ب اینجا ختم بشه ....

تلاش برای بازیابی اولویت قرار دادن خودم در هر لحظه🥇♻️ سعی بر انجام برنامه ی روزانه و ساعتی 📋افزایش نمره آیلتس 📈

ی سر به دادگاه بزن مخت سوت میکشه ، اینجارونمیدونم ولی جامعه پرو افتضاحه ....

قبول کردنش خیلی سختهههه 

مثلا یبار تو لیست share اینستای همسرم تو نامزدی یه دختر بود ولی چت نبود

با اینکه کلییییی دلیل و آیه و قسم و توضیح و...

بازم من هنوزم ته دلم حس خیلی بدی دارم راجع بهش که اگه واقعا باهاش چت عاطفی میکرده چی ،چرا اومده لیست شیر و ...

اووو من چند تا خانوم تحصیل کرده میشناسم در سطح بالا که زندگیشون جهنمه هم توانایی،مالی هم کلاس اجتماعی دارن ولی توانایی جدایی از فردا ظالمو ندارن ضعیفن . دو سه تا اقا هم میشناسم شب و روز زندگیشون داغونه . خیلی داستانای سختی هست ربطی به سواد و شان هم نداره بیشتر به آسیب های بچگی مربوطه که گرفتار میشن 

آره درستهولی درک و هضمش خیلی سخته زنی که با هزار امید پا به این زندگی میذاره اخرش ب اینجا ختم بشه .. ...

من یکی از اون زنهای بدبختم که باهزارتا ارزو ازدواج کردم

اما شوهرم هم خائنه زن صیغه و دوس دختر داره هم اعتیاد داره اما ازناچاری موندم تا شرایط طلاقم جور شه😔

قبول کردنش خیلی سختهههه مثلا یبار تو لیست share اینستای همسرم تو نامزدی یه دختر بود ولی چت نبودبا ای ...

ی وقتانفهمی وندونی به نفعته ،تامیتونی برای ارامش خودتم که شده از کنجکاوی دور باش مگه اینکه علنی بفهمی خیانت کاره ....

سالها دویدم ولی به مقصد نرسیدم ..... برای همه منتظرها و من دعاکنید ....

وقتی به این مرحله میرسن که دیگه جای تعجب نداره 

چون چیزی که فاسدشد باید بندازی دور  

میدونی کدوم تاپیکا برام عجیبه و درد داره؟ 

خانوم و آقای بظاهرمعصوم باعشق افلااااطونی  که جداشدن پسریادختر یکیشون رفته با یکی دیگه ازدواج کرده و حالا ناراحتن ،گریه میکنن آخیییی و هنوز باهام درارتباطن و توی جشنشم شرکت میکنه و میگه مافقط حرف میزنیم و دوستیم

اینا براتون عجیب باشه ، ازینا بترسین ،  تهش همین دوستیا به تخت میکشن و طرف بادوتابچه زندگیشو خراب میکنه

ایناست که رابطه هارو فاسدمیکنن