2777
2789

میخواستم دمنوشارو امتحان کنم چون اصلا آرامش اعصاب ندارم با وجود قرصا هم 

کسی می دونه تداخل پیش میارن گیاهی ها؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا میگن درمان گیاهی و شیمیایی باهم نیابد باشه هم پزشکها هم طب سنتیا ولی دمنوش فکرکنم اوکیه

منظورم همون دم کرده گیاهیاس نمی‌دونم والا فقط دارم قرص الکی میخورم انگار هیچی ب هیچی ‌دکتز هم ک قرص عوض نکرده

منظورم همون دم کرده گیاهیاس نمی‌دونم والا فقط دارم قرص الکی میخورم انگار هیچی ب هیچی ‌دکتز هم ک قرص ...

قرصهای اعصاب زیاد خوب نیس اگه راه داره کمش کن سعی کن با خودت مهربون باشی دراز بکش به چیزای خوب فکر کن یا مطالعه کن...این از دارو بهتره دختر

قرصهای اعصاب زیاد خوب نیس اگه راه داره کمش کن سعی کن با خودت مهربون باشی دراز بکش به چیزای خوب فکر ک ...

دکتر گفته بیشترش کن چهارتا بجای دوتا والله خودمم موندم

دکتر گفته بیشترش کن چهارتا بجای دوتا والله خودمم موندم

بعضی دکترا اصلا دلشون واسه آدم نمیسوزه انگار 😔

از خیلیا میشنوم هردفعه میرن دکتره چاهارتا جدید هم میذاره رو نسخه قبلی😵

بعضی دکترا اصلا دلشون واسه آدم نمیسوزه انگار 😔از خیلیا میشنوم هردفعه میرن دکتره چاهارتا جدید هم میذ ...

اره دقیقا خودمم موندم چیکار باید کرد چندوقته سرگیجه هم میگیره منو دیگه بدتر 

اره دقیقا خودمم موندم چیکار باید کرد چندوقته سرگیجه هم میگیره منو دیگه بدتر

به دکتره میگفتی..البته بگی دوتا قرص هم واسه اون میده..امیدوارم خدا حال دلت رو خوب کنه از دست این قرصا راحت شی عزیزم💖