2777
2789
عنوان

همه بیان نظر بدن ، حرفای یک طالع بین !!!

| مشاهده متن کامل بحث + 1160 بازدید | 93 پست

منم دوستم خواهرش سرطان داشت رفت پیش یه فالگیر بهش گفت برا خواهرت پرواز میبینم.۴زمان دیگه تکلیفش معلوم میشه.سر۴هفته خواهرش فوت کرد.به خودمم خیلی چیزها گفت که بعضی هاشون الان بعد ۱۷سال دارخ اتفاق میفته

والا منم اعتقاد دارم چون دیدم البته هرکسی نمیتونه این کارا رو انجام بده

حالا من چون خودم اهل خوندن تاریخ هم هستم این چیزا رو بهتون بگم اصلادحیرون می مونید و اینا حرف خودم نیست حرفیه که تو کتاب های تاریخی هم هست : مثلا نقل شده که یه بار نادرشاه میره اصفهان و میره میدون نقش جهان اونجا با یه طالع گیر اشنا میشه بهش میگه پیرمرد طالع من رو بگیر ، پیرمرد طالع گیر قبول میکنه و وقتی نگاه نادر میکنه حیرت میکنه و دوباره طالع میگیره و دوبارع و دوباره ... 

نادر میگه پیرمرد چی میبینی ؟؟ از چه متحیری ؟ پیرمرد میگه تو پادشاه خواهی شد و این در سرنوشت تو نوشته شده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نادر هم اخم میکنه و میگه چون میدونی من مال اینجا نیستم میخوای سر به سرم بزاری ؟؟؟ پیرمرد جا میخوره میگه نه من فقط حقیقت رو گفتم ، نادر میگه اگر اینی که تو میگی بشه من وقتی پادشاه شدم به تو لطف و محبت زیادی میکنم 

بعد از اینکه نادر به پادشاهی میرسه به اصفهان میره تا همون پیرمرد رو پیدا کنه و قدر دانی کنه ازش و هر چی سوال میگیره پیداش نمیکنه تا اینکه متوجه میشه اون فوت کرده و بچه هاشو پیدا میکنه و به قولی که داده بود عمل میکنه و ثروت زیادی رو بهشون میبخشه !!

منم دوستم خواهرش سرطان داشت رفت پیش یه فالگیر بهش گفت برا خواهرت پرواز میبینم.۴زمان دیگه تکلیفش معلو ...

حب تعریف کن چیا بهت گفت ، چجور شد بعدش ، ممنون میشیم برامون توضیح بدی 🥰

حرف طالع بین براج مزخرفه چرا انقد زالع بیتی و فال رو رواج مبدین؟؟؟؟ والا طالع بینا اگه نیتونستن نی ...

ببین من از کسی دفاع نکردم رواج هم ندادم فقط واقعیت هایی رو که دیدم با بقیه به اشتراک گذاشتم ، دوست نداری میتونی بری بیرون ، دوست هم داشتی بمون

حب تعریف کن چیا بهت گفت ، چجور شد بعدش ، ممنون میشیم برامون توضیح بدی 🥰

بهم گفت تو ادامه تحصیل داری یااین شهر یا شهری نزدیک همینجا که من شهری ادامه تحصیل دادم که سه ساعت فاصله داشت.اونموقع خواستگاری داشتم زیاد بلندقد نبود و سبزه گفتم باهاش عروسی میکنم گفت با یه قدبلند سفید عروسی میکنی که همون شد.بعدم گفت دراینده ثروتمند میشی و نیاز همه رو سرته.این جمله رو هردوسه باری که با دوستم رفتم پیشش بهم گفت همون اول.والان همونجوره دقیقا.بهمون گفت به فلان شخص که مشخصات اسمش رو داد اعتماد نکنید که همون ادم سالها برامون مشکل درست کرد.

اینا یادمه از حرفهاش