2777
2789
ییعنی ممکنه برگرده؟ چقدر سخته این روزا

ایشالا 

دعا باید کرد 

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

فوت شدن

نه بابا 

گفتن این اخبار و دامن نزنین 

خانواده اشون حال روحی خوبی ندارن 

مثل طفلک مرتضی پاشایی

فعلا که با دستگاه زنده هستن 

امید به خدا

به بارون نم نم 🌧🌧به دریا🌊 به کوه🏔 به این آفرینش🌎 به کشتی نوح ⛵ به ماه🌙🌕 و ستاره⭐💫 به هفت آسمون✨ به عشقم❤ به عشقی تا مرز جنون❤ به لحظه دیدار قسم میخورم❤ دوباره با تکرار قسم میخورم💕 به عهدی که بستیم قسم میخورم 💕به هستم به هستیم قسم میخورم💖 تا روزی که قلبم هنوز میزنه 💖تا وقتی که جونی توی این تنه 💖تو روزای خوب تو روزای بد همیشه باهاتم قسم میخورم❤ همیشه باهاتم قسم میخورم💕 توی لحظه هاتم قسم میخورم❤انّا علی العهد💕 ان حزب الله هم الغالبون 💕یقین دارم که دوست داشتن تو❤💕روزی عاقبت مرا بخیر خواهد کرد 💕❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ 🇮🇷🤍تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دارم آب میشم کاش همه چی فقط خواب باشه

امیدوارم که هر چه زودتر خبرای خوش بیاد 

مثل اون مهمان ماه عسل که بعد سالها برگشت 

اسمش یادم نیست 

اما از دست دادن عزیز و اون طول مدت سوگ 

نذارین روح و روانتون عذاب بده طولانی مدت 

غصه نخور خواهر 🫂

همه چیز دست خداست 

امیدوارم که هر چه زودتر خبرای خوش بیاد مثل اون مهمان ماه عسل که بعد سالها برگشت اسمش یادم نیست اما ا ...

ممهمان ماه عسل مرگ مغزی شده بود و بعد چند سال برگشت؟ وای کاش برگرده 

مرسی عزیزم دست خودم نیست دارم آب میشم سردمه از شوک شدید 

ممهمان ماه عسل مرگ مغزی شده بود و بعد چند سال برگشت؟ وای کاش برگرده مرسی عزیزم دست خودم نیست دارم آب ...

خیلی از این موارد بودن 

به خودتون فشار نیارین 

یه رگ قلب و مغز بر اثر استرس پاره بشه 

میشه سکته عزیزم 

آرام باشید و صبور 

سرنوشت هر کسی از قبل نوشته شده گل 

دمنوش گل گاو زبون بخور حتما 

در حقیقت با دستگاه زنده موندن عزیزم اما خدا بزرگه ایشالا که صابر کاظمی برگردن همه مریضا شفا پیدا کنن

بعضی ها را کم کم از دستگاه جدا میکنن. مرحله به مرحله پیش میرن . ولی فامیل ما که الان ۶ ساله از تصادفش میگذره به خاطر ضربه ی سختی که به مغزشون وارد شده و از بین رفتن کلی سلول هاش دیگه مثل سابق نشد. ۶ ساله مثل یه بچه دارن ازش مراقبت میکنن.

اگه کسی مرگ مغزی بشه در عرض چند ساعت فوری میمیره. بعضیا میرن تو کما و هوشیاری پایین که کم کم برمیگردن

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
نه بابا گفتن این اخبار و دامن نزنین خانواده اشون حال روحی خوبی ندارن مثل طفلک مرتضی پاشاییفعلا که با ...

ایشالا ک معجزه شه 

ولی مرگ مغزی دیگه برگشت نداره

نقاش سیاهقلم 💙🫠کاربری دست دو خواهر و یک دوست در سنین مختلفه تاپیکارو دیدیدن برگاتون نریزه😂🎀طرف صحبت من فقط استارتره لطفا بقیه ریپ نزنن(منظورم فقط تاپیک سیاسی و مذهبیه) 

ببین یه چیزی دیدم که بدجوری منو درگیر کرده .

یه پسر تصادف کرد رفت تو کما دکترا قطع امید کردن ازش بعد همون پسره با هوشیاری 3 یهو بهوش اومد ولی رفت تو زندگی نباتی .

دکترا گفتن این دیگه تا اخر عمرش تو همین زندگیه نباتی میمونه تا زمانی که بمیره و همینکه تا اینجا زنده مونده خداروشکر کنین .

باورتون میشه بعد از دوماه داره کم کم از زندگیه نباتی میاد بیرون ،اصلا شما جایی کسی و دیدن از زندگی نباتی بیاد بیرون اونم با این وضع .خیلی خدارودوس دارم خیلی بعضی موقع ها کارای قشنگی میکنه 

هی خانمی : تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت . 🫂💫