ی بحثایی پیش اومد تو زندگیمون ما الان یکسالو نیمه عقدیم الان پدرمادرش ب بهونه کشیدن عقب ب پسرش گفتن پول وامتو بردار برو هرکاری دوس داری بکن ما با تو کاری نداریم و هیچ کاری ام برات نمیکنیم شوهر منم دوسم داره میگه توروخدا تو حداقل پشتمو خالی نکن دیشب کلی گریه کرد شوهرم ک چیکار کنیم این بحثارو خودشون راه انداختن خونواده شوهرم چیکار کنیم بچه ها راهنماییمون کنین شوهرم کلا پنجاه میلیون وام داره همین ماهی ام سه تومن حقوق ی روز میره سرکار دو روز خونس شیفت کاریش اینجوریه شغلی هس ک بتونه اون دوروزو کار کنه حالا بای سرویس طلا بگیره خودش عروسی بگیره وسیله چهار قلم بگیره چیکار کنیم حالم بده😭😭😭😭خدا لعنت کنه همه اون پدرمادرایی رو ک تو بدترین شرایط جگرگوششونو تنها میزارن
شوهرت اگ میتونه بره اسنپ کار کنه اون دوروز رو خودت هم ی کاری راه بنداز برا خودت .انشااله مشکلاتتون رفع شه
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولین اشتباهات اینکه رو خانواده شوهر حساب باز کردی اشتباه محض
نازایی وجود نداره 🔊تنبلی تخمدان و پرولاکتین نازایی نمیاره 😎 بعد از ۳ سال انتظار بلاخره تو دلیم اومد 😍 خدایا شکرت😍🚫🚫🚫🚫روزی روزگاری خواهر همسرم بهم گفت تو دلت پاک نیست خدا بهت بچه نمیده خود همسرمم بهم گفت چون بد جنس و حسود ..... هستی خدا زده تو سرت و بهت بچه نمیده فلانی چون ادم خوبیه بچه داره تو باید حسرتشو بخوری تا آخر عمرت باید حسرت مادر شدن بقیه رو بخوری 😑😶خیلی دلم شکست گریه کردم شب تا صبح گریه کردم که جون تو تنم نبود از شدت فشار عصبی خون دماغ شده بودم و بی حال کنار خونه تو شهر غریب افتادم (از خودم متنفر شده بودم میگفتم مگه من چ گناهی کردم که اینقدر کثیف و پلید شدم که لیاقت مادر شدن رو ندارم )بعد از سه سال به خدا گفتم اگه زدی تو سر من و مجازتم اینه بهم بچه نده نمیخوامممم ولی اگه حرف همسرم و خواهرش اشتباهه خودت بهشون ثابت کن و همین ماه به من نی نی بده همون روز با اون حال بدم همه ی داروهای خودم و شوهرمو ریختم سطل اشغال😭🥺 بعله😍 دقیقا همون ماه بدون اینکه حتی یه قرص یا دارویی خورده باشم مادر شدم و خدا خودش ثابت کرد تو سر من نزده (خدا هیچ کسو با مادر نشدن مجازات نمیکنه ) من هیچ وقت این حرفو دیگه به روی همسرم و خواهرش نیاوردم چون خدا خودش جوابشونو داد😍 گاهی وقتا باید دلت بسوزه یا دلت بکشنه که آهت به اسمون برسه دل من خیلی اتیش گرفت اونم از همسرم 😓 از خواهرش که میدونست بیشتر مشکلات از برادر خودشه😥 (تک فرزند شهید زارعی هستم ) میشه یه صلوات مهمونم کنی تو راهیمو صحیح و سالم بیاد بغلم 😍 میدونی خدا بهمون چی گفته ..گفته وقتی به غیر از من امید داشته باشی امیدتو نا امید میکنم وقتی از همه جا ناامید شدی و فقط چشمت به دست خودم بود اونوقت بهترینشو بهت میدم
سلام من درست متوجه نشدم، ولی عیب نداره غصه نخورین لزومی نداره حتما با همه چیز کامل و سرویس طلا و اینجور چیزها زندگیتون رو شروع کنید ساده بگیرین کم کم با کمک هم تو زندگی بخرین خودتون رو ناراحت نکنید
تنها چیزی که در لحظه به ذهنم میرسه راننده اسنپ شدن هست اما بازم با توجه به تحصیلاتشون شاید مشاغل دیگه ای هم بتونن انجام بدن مثلا نقشه کشی صنعتی ، ترجمه و ...
کار در منزل چی؟باهاش صحبت کن بگو اگ توهم کارکنی جلوتر میوفتین👌
با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔 تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی .... مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی. آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")