2777
2789
عنوان

خیلی داغونم خونواده شوهرم پشتمونو خالی کردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 45 پست

به نظرم طلا اصلا واجب نیست، یه سرویس نقره بگیرین. چند قلمم قسطی تهیه کنید. اگه ام بعد کرونا تصمیم دارین مراسم بگیرید نگران نباش خرج عروسی درمیاد. یه مجلس ساده و سبک بگیر. 

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)
شوهرت پشتت باشه که خیلی خوبه.. تو هم مثل خودش میتونی با خیال راحت بهش اعتماد کنی. اما شوهر من دنبال ...

ن این میگه من پشتتم توام پشت من باش میگه ولم کنی بری پدرمادرم بهم میخندن میگن همون دختریه ک بخاطرش مارو ول کردی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانواده شوهر منم هعی دست دست کردن تا یکی مرد خدا ازشون نگذره شوهرم حقوقش ماهیانه ۲تمنه اونا ازما توقع همچی دارن درصورتی که پدرشوهرم ماهی ۱۵ملیون درامدشه مادرشو ک نبخشیدم و نمیبخشم

شماهم یه سرویس کوچولو طلا بگیر ویه مراسم خانوادگی وتمام بعدم باقیش میتونی عطاری باز کنی

ما میتونیم پنجاه میلیون وام منو با وام شوهرمو بزاریم روهم پنجاه میلیون بدیم ی جایی قسطی کل جهزیمو بخریم پنجاه میلیونم سی تومنش برا عروسی ۲۰تومنش برای طلا میتونیم این کارو کنیم؟شوهرمم کار کنه یکم پول بزاریم رو اون پنجاه تومن جهیزیه نزدیک ۷۰میلیون

اره بخدا اینا دختر ندارن ولی ب شدت خسیسن

ولش کن، اصلا حمایت و کاری نکنن بهتره. همینجوری کلی توقع و انتظار دارن فک کن کمکم کنن که دیگه واویلاست. 

خودتون همه ی کاراتون بی منت بکنین. سخت گیری نکنی همه چی حل میشه. اگه همسرت خوب و همراهه شمام کمکش کن

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

استارترعزیز..چراماباید به کسایی تکیه کنیم که خودشون بی تکیه ان..توتکیه به خداکن خداروسرنمازت صدا بزن حالااگرم معذرت میخام نمازنمیخونی غروب وقت اذان که شدروبه قبله وایسا ودستتوببربالا واول یه صلوات بفرس وبعدبگوای خدایی که همه سروسامانی منم سروسامون بده،،ببین منظورم اینه که باخداحرف بزن وتکیه به اون کن خدایی که به باد وابر وزمین فرمان میده میتونه تکیه گاه خوبی باشه وکارتوراه بندازه دختربنده خدا کیه ناراحت نشو فقط وفقط به حرفام اعتمادداشته باش،،لبخندبزن که ماخدایی بسیارکمک کننده داریم ومهربون فقط صداش بزن وباهاش حرف بزن

کجا مثلا کار کنه؟

نمیدونم تو دیوار باید دنبال کار بگرده

کار زیاده تو دیوار با درآمدهای مختلف

مثلا یکیو میشناسم صندوقدار یه فست فودی هس به صورت شیفتی

ماهی ۲تومن میگیره 

ممنون عزیزم چشم🙏

احسنت به فهموشعورت عزیزم..چشمت بی بلا....من هجده سال تویه استانی جدازاستان خودم زندگی میکنم غریب وتنها فقط این خدابوده که بهش تکیه کردموبس وهمیشه هم بهم جواب داده

احسنت به فهموشعورت عزیزم..چشمت بی بلا....من هجده سال تویه استانی جدازاستان خودم زندگی میکنم غریب وتن ...

خیلیاهم توفامیلام میگن ماپشتتیم ولی من نمیخام کسی تکیه گاهم باشه گاهی وقتا پول نون شبم شایدنداشتم ولی ازکسی انتظارنداشتم وفقط دستاموبردم بالاروبه آسمون وگفتم خدایا تو پدرمی تومادرمی نذار توتنگنا بمونم،،بخدا خودش قسم که به بهترین شکل جوابموداده...اینارومیگم تاهمیشه همیشه به خداتکیه کنی وبس وانتظارازاون فقط داشته باشی،بنده های خدا که یا حسودن یا بخیلن یاخسیسن یا دوست ندارن بدن یا دارن نمیدن...خداروبچسب یدفه میبینی ازیه جایی بهت میرسونه که روحتم خبرنداره...بعدشم اینامشکلات نیستن این اتفاقا کوره آدم شدنه آدم روپخته وفهمیده ومستقل بارمیاره ازاین دید نگاه کن..باتجربه میشی..حالافک کن یه دختری که همه چیزش توخونه پدر ردیف بوده وازدواج ردیف وعالی هم داره پس کی میخاد یه کم پخته بشه ودرس توزندگی یادبگیره..خانواده شوهرت بارفتارشون ناخواسته دارن تورو محکم وپخته میکنن،،ازشون ناراحتم نشو بگوما روپاخودمون دوستداریم وایسیم