2777
2789

امروز سالگرد عقدمونه 

دیشب زنگ زده بودم بهش قطع شد گفتم شارژم تموم شد یکم میزنی( همیشه خودم میخرم همه چیزمو گفتم بذار لاقل یبار شارژ بخره برام) یساعت گذشت دو ساعت گذشت نخرید خودم گرفتم بهش پیام دادم خیلی ممنون بابت شارژ و دعوا راه انداختم میگه یادم رفت نمیدونم فکرم درگیر بود تو درک نمیکنی انگار من چی خواستم

گفت ببخشید ولی اصلا دلم صاف نمیشه مگخ میخواست کوه جابجا کنه 

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا این شارژ مهم نیست بقیه مواقع چطوره!؟ خرج میکنه برات با هم خوبین!؟؟

بیشتر اوقات همه چیزمو خودم میخرم چون دستش تنگه قسط داریم اینم جوابم بود

گروه ۴ ستاره⭐اضافه وزن بین ۵ الی ۱۰ کیلو⭐وزن اولیه ۷۶.۶۰۰ / وزن فعلی : ۶۳.۸۰۰⭐ / وزن هدف :۶۲ / ۶۰ / ۵۸ / ۵۵

یا خسیسع یا واقعن یادش رفته

مادرم ،مهم نیست چند سال است که از پیش من رفته‌ای، همیشه دعا می‌ کنم که یک بار دیگر صورتت را ببینم. دلم برایت تنگ شده است! اگه امضام میخونی لطفا دعا کن منم برم پیش مامانم 

بحث دست تنگی نیست راستش وگرنه یه شارژ هزینه ایی نداره معلومه زیاد برات ارزش قائل نیست و چندان دوست ن ...

منم همینو میگم🙂😔و از همین قلبم پاره پاره اس

چی بگم ازدواج هندوانه در بستن دیگه هر کی یه بختی داره در هر خال الان عقدی قشنگ به آیندت با این ادم ف ...

😔😔😔😔