2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم واسه شوهرم غذا نذاشت که ببرم چطور دلش اومدددد😟😒

| مشاهده متن کامل بحث + 45238 بازدید | 317 پست

شوهرت نه به تو احترام گذاشته نه به خواهرش واین نتیجه تربیت غلط مادر شوهرت وگذشت شما از حقتون هست خالا خواهرش میخواد یکم اشتباه مادرشو جبران کنه شما باید از دست شوهرت ناراحت باشی گلم اصلا این رفیق بازی شوهرت به نفعت نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کلا تو کارای خواهر برادری دخالت نمیکنم

یه سری با هم قهر بودن خواهرشوهرم گلایه میکرد شوهرم میگفت بگو چی گفته پشت سرم میگفتم هیچی 

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مربی بدنسازی و پیلاتس

شوهرتون مقصره خواهر شوهرتون هم از برادرش ناراحته ناراحتیش رو ابراز کرده شما توی روابطشون دخالت نکن شوهرت که بچه نیست باید می فهمید باید بره خونه خواهرش سر بزنه کارش بی ادبی بوده

❤❤❤گر نگهدار من آنست که من می دانم 💚 شیشه را در بغل سنگ نگه می دارد ❤❤❤ برای سلامتی نی نیم و سبز شدن دامن همه منتظرا اگه دوست داشتید یه صلوات بفرستید 😘😘🌸🌸

همسرتون مقصره احترام متقابله وقتی خواهرشون زحمت کشیده تدارک دیده چرا رفیقاشو ترجیح داده؟دیگه غذا بردن واقعا لازم نبود 

بهتره رو رفتار همسرت تجدید نظر کنی مرد متاهل رفیق بازی نداره در این حد

واسه چی گلم تقصیر من چی

ای خدا یاد زندایی شوهرم افتادم دعوتش کردم خودشو دوتا پسراش اومدن دامادشم اورده بود بعد وسط غذا گفت دامادش زنگ بزن دخترم(نوش بستری بود دخترش پیشش بود)ببین اگه میلش به غذای بیمارستان نمیکشه از خونه اینا غذا بفرستیم براش راستش بهم برخورد چندبار دعوت کرده بودم اصلا محل نداد جواب دعوتمو بده درعوضش اونیکی برادرشوهرم که هییییچ کس خونش تاحالا چایی نخورده رو دعوت کرد

ما خونمون یه شهر دور سالی یکی دوبار میریم چندروز خوش باشه

خب  خونه خواهرشه  جای غریبه که نیس شوهرت یه کم زود تر 

میومد مثلا ساعت ده شب غذاشو بخوره 

گرچه حق با خواهر شوهرته 

مهمون غذاشو باید خونه میزبان بخوره ن که نیومده توقعتم بشه 

غذا تو قابلمه کنی ببری خونه