2777
2789
عنوان

خیلی داغونم خونواده شوهرم پشتمونو خالی کردن😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 675 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام دوستم ، شما شاغل هستید ؟ تنها چیزی که در لحظه به ذهنم میرسه راننده اسنپ شدن هست اما بازم با تو ...

من ن شاغل نیستم نمیزاره کار کنم میگه خودم از جون و دل برات مایه میزارم روزوشب کار میکنم ولی نمیزارم زنم کار کنه تو دردسر بیوفته

خدا بزرگه .منم شرایط تو روداشتم..تصمیم گرفتیم بدون عروسی و خریدو طلا اینا بیایم سرخونه زندگیمون.کلا ...

من نمیتونم بدون عروسی و اینا عمرا نمیتونم چون میمیرم

من نمیتونم بدون عروسی و اینا عمرا نمیتونم چون میمیرم

منم همین فکرارو میکردم..ولی وقتی دیدم هیچکدوم از خونواده های ما ب فکر منو شوهرم نیستن و کار داره ب جای باریک میکشه بین عروسی و شوهرم شوهرمو انتخاب کردم..چن وقت بعدشم فرمالیته رفتم عکس گرفتم...

اسی شوهرت میتونه یه جای دیگه هم با درامد ۲_۳تومن کار کنه یعنی ماهی ۵_۶تومن درامد داشته باشه

اینجور خیلی خوب میشه 

طلا هم اگه میتونی نخر ولی بهش بگو بعدا براات بخره

به جاش یه ست نقره یا حتی بدل بگیر هیچ عیبی نداره 

جشن رو هم یکم ساده بگیرین مهمون کمتر دعوت کنین

من ن شاغل نیستم نمیزاره کار کنم میگه خودم از جون و دل برات مایه میزارم روزوشب کار میکنم ولی نمیزارم ...

بهش بگو الان زندگی ها با یک حقوق خیلی سخت میچرخه 

تو یک محیط زنانه و دوستانه مثل خیاطی یا آرایشگاه کار کنی

باور کن خیلی جلو میوفتی

دوست من خانواده خودش کمکش نمیکردن رفت سر کار تو ۲سال بخش زیادی از جهزیه اش رو گرفت

چی بگم ک قبول کنه اخه

خودت بهتر رگ خابشو میدونی بهش بگو کار در منزل میکنم ک زیاد با غریبه ارتباطی ندارم یا برو ارایشگاه زنونه کارکن ک با خانما فقط در ارتباطی بهش بگو اینطوری ک جفتمون کار کنیم زودتر جلو میوفتیم باهم حل میکنیم مشکلاتو ی کم بهش دلگرمی بده تا اونم راضی شه کارکنی

با افتخار تتلیتی✌ توک با همه ب جز من مهربونی ی کمم منو نوازش کن💔  تو ک اروم جونی ی کم تو بغلت این تن خسته رو خابش کن تو ک بخای میتونی ....                                    مثلت ندیدم کاملا حست شبیه من وصله ی جون منی.   آرومه قلبم با تو انگار تو عزیزم خلسه یه روح منی💕جهنم خالیست،شیاطین همین جا روی زمین اند🔥😏😑من و تو باهم فرق داریم 😜 تو دنبال یه تیکه از کیکی 🍰 من دنبال دستور پخت شم😏🙈ن دوست دارم... ن ازت بدم میاد... میانگین که بگیری می بینی مهم نیستی :")

واسه منم تو جلسه ی خاستگاری گفتن ال میکنیم بل میکنیم ولی مثل یه مهمون درجه ی 3 اومدن عروسی😔

0 تا 100 همه چی رو دوش خانواده ی من و همسرم بود. همه کارارو خودمون کردیم. کار خانواده ی داماد همینه، ولی واسه دخترشون خودشونو خفه میکنن😒

ای کاش جوان ها می‌دانستند و پیر ها می توانستند. امام علی(ع)

شوهرت پشتت باشه که خیلی خوبه.. تو هم مثل خودش میتونی با خیال راحت بهش اعتماد کنی.

اما شوهر من دنبال تایید من نبود همش دنبال کسب رضایت مادر ... حالا اگه من حرف مادرمو میگرفتم، ولم میکرد

قهرمان خودت باش