2777
2789
عنوان

دومادمون منو از خونش انداخت بیرون با شمشه دنبالم کرد تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 96 پست
😂😂😂😂اره اولش آدم حساسه 

😉😁😁😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
خب چرا خودت و خواهرت و داداشت اینقدر خودتونو خوار و خفیف میکنید اتویی چیزی مگه دستش دارید؟!

ن بابا خودشون انقد خودشونو بالا میبرن انقدما رو گول زدن رفتیم تهران دفه ی اول اینا رودیدیم انقد خودشون خوب نشون دادن الان زن داداشش میگه تهران هیچکس  ب این زن نمیداد الهی خیر نبینه نمیتونست زودتر بگه 

خیلی کثافطن خیلی مثل داعشن

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داری والله.خودتو دیگه کوچیک نکن.وقتی آبجیت تنهاس یه ساعته برو سر بزن برگرد.خواهرتو نفروش به اون.و ...

اصلن یجوری میشم بزن خونش دیگه نمیتونم برم وقتی تو کوچه دنبالم کرد داداشش نگاه میکرد  خدا لعنتش کنه 

اصلن یجوری میشم بزن خونش دیگه نمیتونم برم وقتی تو کوچه دنبالم کرد داداشش نگاه میکرد  خدا لعنتش ...

چقدر دریده هستش😑

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
واا مگه میشه بعدشم مگه خودتون خونه ندارین میرین خونه اونا

من رفتم کمک ابجیم بعد شب قبلش مهمون بودیم داداشمو نگه داشت صبح بده برا مهموناش نون بگیرع 

ما سال تا سال نمیریم خونش بابام ی سال بود نرفته بود 

داداش بزرگم همینجور فقط مادرم بهش سر میزنه نیم ساعت براش چیزی میبره داداش کوچیکم نون میگیره براش وگرنه ابجیم گشنه میمونه اون فقط واسع مسجد نونو جیزی میگیره 

چقدر دریده هستش😑

خیلی بهت بگم چ کارایی میکنه 

دختر داداشش گریه میکرد عمو مارو ببر پارک سرش داد میزد 

وقتی خونش شلوغه داداشش اومدع ملا ی مسجد و خبر کرده پشت در دسشویی دو ساعت وایساده بود دسمال دستش ک ملا بیاد بیرون مسخره میخاد خودشو نشون بده که ماه رمضون رفت مسجد از سرکار اومد ی نون نگرفت هیچی نمیگرفت ابجیم مریض بود ی دکتر نبرد اونوقت روزی صد تومن ب مسجد افطاری و نون میبرد

خیلی بهت بگم چ کارایی میکنه  دختر داداشش گریه میکرد عمو مارو ببر پارک سرش داد میزد  وقتی ...

تعادل نداره دیگه.کمبود محبت دارن اینا 😑از کمبود محبت عقده ای شده.

سوالم بی ربط به تاپیکته ببخشید ولی برام سوال شد، همسر خودت خوبه؟ یا شبیه شوهر خواهرته؟ 😢

نامزدم عقدیم

خیلی خوبه خیلی پسر دایمه عاشق هم هستیم ینی دوست بودیم جونمون واسه هم میره ازم دورع ولی اینجا بود پدرشو در می اور

عزیزم باید پدرشو در میاوردی چکارس شغلش چیه که خرج مسجدو میده زنو بچه رو نمیده اشغال باید میگفتی گو خوردی که به منو خواهرو داداشم فش میدی بی غیرت زیاد دیدم ازینا که تو جمع جو گیر میشن باید عین خودشون تو جمع رفتار کنی که نتونن سرشو نو بلند کنن