2777
2789
عنوان

دومادمون منو از خونش انداخت بیرون با شمشه دنبالم کرد تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 96 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مارمولک بخدا بخاطر ابجیم میرم من ۷ روزه ماه رمضون قبل عید چون  زن داداشش از تهران می اومد رفتم ...

تف تو ذات کثیف اینجور آدمها.

نرو عزیزم.خواهرتو میخوای ببینی وقتی شوهرش نیست برو سر بزن بیا.کلفت خونشون نیستی که عین کوزت میری میشوری میسابی فحش میخوری میای.

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
وای😅😅😅خدا نکشت. یه سری یه نفر به من گفت بی ادب تعلیق کردم خودمو😁

چراااا 

چ دل نازک

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
عه چقدر ملوسی😂

بابا تاپیک زناشویی بود همه داشتن از لوس بازیهای شوهرشون میگفتن منم گفتم طرف گفت بی ادب.منم خجالت کشبدم رفتم تو افق محو شدم🤕😅😅😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
شوهر خواهرت دیوونس شکی توش نیست از اون بدتر برادرش که به داداشش نگفت ساکت بسته ولی به شما گفت به بزر ...

همین داداشش ۸ سال پیش ابجیم نامزدبود رفتیم خونش شوهر ابجیم با اونا زندگی میکرد داداشا دعوا کردن با چاقو هی بدهم حمله میکردن داداشش شوهر ابجیمو از خونه انداخت بیرون ما اوردیمش خونمون ی سالخونمون بود تا عروسی کردن همین داداششه هر هفته با دایی هاش و عمو هاش جنگ و دعوا دارن تو زندانن اونوقت ادای ادم بزرگتر می اورد میخاستم  جوابشو بدم گفتم باشه واسه بعد

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
چراااا  چ دل نازک

تو تاپیک زناشویی هزکی از لوسبازی شوهرش گفت منم گفتم.دقیق یادم نیست چیا گفتیم.بعد یه خانوم تذکری اومد گفت بی ادب.منم خجالت کشیدم.دیگه تعلیق کردم😅۴ سال پیش بود.تازه وارد بودم.

تف تو ذات کثیف اینجور آدمها. نرو عزیزم.خواهرتو میخوای ببینی وقتی شوهرش نیست برو سر بزن بیا.کلفت ...

میخاستم بیام تا ساعت ۳ و نیم نگو این اشغال زودتر ساعت و دو نیم اومد ابجیم گفت نرو ناهار بخور خسته شدی گفتم میزم گفت جلو جاریم زشته شب قبلشم دعوا کردم باهاش مهمونشون بودیم این فکر کرد جلوی داداشش ساکتم هرچی میخاد ب ابجیم بگه دیگه هیجوقت نا زمانی ک زندم پامو نمیزارم خونشون

تو دیگه خیلی خوبی😂

تازه وارد بودم مظلوم بودم😜الان قورتشون میدم😎😅😅😅

فقط میتونم بگم بیچاره خواهرت

من امام رضایی ام🌹🌹🌹دل من گم شد اگر، بسپارید امانات رضا... و اگر از تپش افتاد دلم ببریدش ملاقات رضا... از رضا خواسته ام بگذارد که غلامش بشوم همه گفتند محال است ولی دلخوشم من به محالات رضا(علیه السلام) 
خواهرتو نجات بده 

چجوری ۸ ساله عروسی کرده دوتا بچه داره  ی بار بابام نپرسید دخترم زندگیت چطورع ابجیمم هیجی نمیگه میسوزه میسازه   میگه بهتر میره مسجد من نمیبینمش  نصف روز سرکاره بقیش مسجد

ابجیم تو ۲۴ سالگی پیر شده میگه دیگه برام مهم نیس دیگه حتی ناراحتم نمیشم دلش اون شب شکست خیلی ناراحت شد بمیرم براش 

میخاستم بیام تا ساعت ۳ و نیم نگو این اشغال زودتر ساعت و دو نیم اومد ابجیم گفت نرو ناهار بخور خسته شد ...

حق داری والله.خودتو دیگه کوچیک نکن.وقتی آبجیت تنهاس یه ساعته برو سر بزن برگرد.خواهرتو نفروش به اون.ولی وقتی اون بود نرو.