2777
2789
عنوان

دومادمون منو از خونش انداخت بیرون با شمشه دنبالم کرد تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 96 پست
شمشه عزیزم شمشه یه وسیله ی بناییه

باشه 😓

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اصلا خواهرت نباید میگفت که بیا خونمو تمیز کن چیکارشی مگه

یکیم تو نینی‌سایت بود میگفت با مامانم میرفتیم خونمونو تمیز میکردیم بعد شوهرش یه ناهار به اینا نمیداد

انقد خانوادتونو کوچیک نکنین

فقط نمازخوندنش بخوره به‌کمرش نسل اینجور مردا منقرض بشه اللهی نامردای عوضی

زن داداشش پریود بود هی میگفت نماز بخون نماز زن داداشش بهم میگفت سه روزه اومدیم  همش میگه من چجوری بهش بگم پریودم 

دختر ۷ سالشو میزنه ک‌ده تا قل هوالله بخون فلان کن 

ابجیم رفت ارایشگاع رفت دم ارایشگاه دنبالش ک من تو مسجدم نماز میخونم تو میریخوش گذرونی نماز و روزش تو کمرش بزنه امینن 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
شمشه ی وسیله بنایی هست. شمشیرنیس. 

باشهههههه فمیدم بچه ها گفتن 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 

تو خونه ایی کا نماز هست و چادر هست بیشتراز اینها آدم انتظار داره اون باید احترام مهمون نگه میداشت تو هم احترام بزرگتر ،ابجیتم این وسط بوق بود😞😔

خدای بزرگ میدونم همیشه حاضر و ناظری اما غفلت های گهگاه منو ندیده بگیر و خودت هوامو داشته باش .وامیدوارم کمکم کنی تو دلیلم رو صحیح و سالم بغل بگیرم