2777
2789
عنوان

دومادمون منو از خونش انداخت بیرون با شمشه دنبالم کرد تو کوچه

| مشاهده متن کامل بحث + 2777 بازدید | 96 پست
باشه 😓

منم میخواستم برات توضیح بدم گفتم احتمالا کاربرای دیگه زحمتشو کشیدن. شانس آوردی😅😅😅حالا تا صبح باید بگی باشه😅😅

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه شمشه ی ابزار بنایی هست مثل چوب ولی فلزیه

دهن منو سابیدین از بس گفتین 

نمیدونستم عزیزم 

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
طفلی خواهرت

خواهرم از دستش بخدا پیر شده ی دختری ک نصف موهاش بیرون همش میخندید آزاد راحت الان تا سرکوچه نمیزاره بره مثل پیر زنا کش چادرش تو پیشونیش توی ۲۴ سالگی ی کرم نمیزاره بزنه 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌
منم میخواستم برات توضیح بدم گفتم احتمالا کاربرای دیگه زحمتشو کشیدن. شانس آوردی😅😅😅حالا تا صبح باید ...

بخدا یکاری میکنن تعلیق کنم خودمو بس ریپلی زدن گفتن

بهشت زهرا زیباترین نقطه جهان است وقتی تو از انجا میگذری و مرگ چیز مهمی نیس اگر دست در دست تو داشته باشم چش قشنگم🖤ماه من را برده ایی ماهت بمیرد اسمان🖤از وقتی نکردی بغلم خاب رفته کل تنم🖤erfanam🖤امضامو خوندید یه فاتحه واسه شادی روح عشقم بخونید 🖤پروفم خودمو عرفانیم🖤 
زن داداشش پریود بود هی میگفت نماز بخون نماز زن داداشش بهم میگفت سه روزه اومدیم  همش میگه من چجو ...

وای خدابزنه به‌کمرش قربون بزرگی خدابرم یعنی لنگ نمازاینه ای خدا چراشر همچین ادماییو کم نمیکنی

تو خونه ایی کا نماز هست و چادر هست بیشتراز اینها آدم انتظار داره اون باید احترام مهمون نگه میداشت تو ...

این آدم اینقد وقیحه ک با همه مث سگه

حالا آبجی بیچارش دیگه چی میتونه بگه

اینو باید ولش کرد،بی لیاقت

بخدا یکاری میکنن تعلیق کنم خودمو بس ریپلی زدن گفتن

وای😅😅😅خدا نکشت. یه سری یه نفر به من گفت بی ادب تعلیق کردم خودمو😁

#سردار_دلها🇮🇷                                                                                                                                                به یاد ژنرال شهید حاج قاسم سلیمانی
اسی کاشکی با اجر پاره میزدی تو کمرش یا اونجاش 

مارمولک بخدا بخاطر ابجیم میرم من ۷ روزه ماه رمضون قبل عید چون  زن داداشش از تهران می اومد رفتم پتو و فرش و لباس و تمیزکاری کردم‌خونش بخاطر ابجیم ک مریض بود خر عوضی نفهم شب قبلشم شوخی شوخی داداشمو زد شلوار داداشمجلوی جمع داشت در می اومدلنقد چیزیش گفتم میخاستیم بریم از خونش هی سفره شام مینداخت ابجیم 

این کثافط تا چهار تا آدم دور شو میگره اونو جو میگیره 

خدا =جایگزین تمام نداشته ها ✌