بستگی به سهمیه اونا داره اگه ۲۵ درصد باشن شانسشون نزدیک ۹۰ درصده که قبول شن مگر مشکل شدیدی داشته باش ...
ببخشین منظورتون متوجه نشدم گفتین اینطور سفارشات در روند گزینش تاثیر داره یا بی تاثیر؟
پدر من سابقه جبهه دارن اما جانبازی ندارن من مدارک موجود رو لحاظ کردم براشون اما اون دوتا علاوه بر سهمیه 25 درصدی سنشون بالای 30هست، بنظرشما تاثیری میتونه داشته باشه؟ من خیلی استرس دارم معذرت میخام همش سوال جواب میکنن میخام ازهمه جهات مطمعن بشم یکمی
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دانشگاه ازاد چی اونم نمیشه بعد چند سال مگه میتونن کاری بکنن فقط صرفا برا مدرکش میگم
الان دارن یه قانون تصویب میکنن برا اینکه تو پیام نور و آزاد هم ممنوع باشه فقط غیرحضوریاش مجاز باشه ولی هنوز تصویب نشده ولی خب درکل آزاد مشکلی نیست ولی خب باز قانونا باید مجوز بگیرید ولی خب کاری ندارن
این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی
سلام ببخشید مزاحم شدم شما زمان کلاس ها رو میدوننین ؟ و اینکع دانشگاه ازاد برم و بهورزی هم برم امکانش هس هر دو با هم کلاس های ازاد رو بعد از طهر برمیدارم و اینکه بهشون از دانشگاه رفتن نمیگم که نفهمن هم دوس دارم بهورزی رو هم دوس دارم مدرک هم داشته باشم ممنون میشم راهنماییم کنین 🙏🙏