2777
2789
عنوان

بهورزی

| مشاهده متن کامل بحث + 73427 بازدید | 1685 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام وقت بخیر‌. ببخشید توی دانشگاه نمره بالا چه خوبی هایی ؟اصن فرقی هم میکنه با نمره قبولی؟

منظورتون تو آموزشگاه بهورزیه؟

اگه اون منظورتونه هیچ فرقی نمیکنه ابدا فقط باید یادگیریتون مخصوصا تو دروس کاربردی و عملی خوب باشه نمره صرفا برا اینه که مثلا یه ذهنیتی ایجاد میکنه که چطوره وضعیت و.. وگرنه هیچ تاثیری تو کار و حقوق و هیچ چیز در اینده نداره 

مهم اینه سرکار رفتید کارتون بلد باشید

اگه هم تو خود دانشگاه منظورتونه که اونم تاثیرش کمه به جز دروس تخصصی که بعضی استخدامیا معدل هم چک میکنن و نمرات دروس تخصصی و برای اپلای و ادامه تحصیل تو خارج هم موثره

ولی مهارت های عملیتون مهم تره برا استخدام تو جاهای خصوصی و..

این اکانت صرفاً جهت تبادل نظر در ارتباط با آزمون بهورزی 
سلام عزیزم باید شبکه بهداشت محلتون فراخوان جذب نیرو بدن و اینکه حتما باید زیر 28سال باشین نمیدونم خو ...

سلام من لیسانس علوم پایه دارم سنم ۳۱ سال هس ۲تا بچه داره به نظرتون میتونم شرکت کنم

سلام ببخشید یه سوال داشتم من الان دانشگاه میخوام برم و اینکه بهورزی هم هنوز مدارک بردم برا گزینش ولی چیزی نگفتن بهم الان برم دانشگاه بیان تحقیق کنن ردم میکنن کلا میترسم بهورزی هم در نیام دانشگاه هم بمونم 

و اینکه نفهمن هم دانشگاه برم هم بهورزی اگه در اومدم میشه یا کلا باید دانشگاه انصراف بدم ؟

سلام ببخشید یه سوال داشتم من الان دانشگاه میخوام برم و اینکه بهورزی هم هنوز مدارک بردم برا گزینش ولی ...

اگه دانشگاه بری مشکلی نداره نه قانونی نه عرفی ولی هر موقع قبولیت رسمی شد باید برگه انصراف بیاری که هر دانشگاهی بری از دولتی تا پیام نور و آزاد شامل جریمه میشه فقط به این نکته توجه کن

اینکه همزمان دوتارو بری از لحاظ زمانی اصلا ممکن نیست و قانونی هم نیست زمان کلاس منظورمه البته الان نه

و بفهمن ردت میکنن

ولی تا قبل شروع کلاس میتونی دانشگاهتو بری

اگه نفر اصلی و مدرک گرفتن برا گزینشت و پروندت خوبه و میخوای بهورزی اگه قبول شدی بری بنظرم نمیصرفه دانشگاه ثبت نام کنی چون قبولیت ۹۰ درصده مگر رشته خوب باشه ک اونجوری بهورزی رو بیخیال شو 

سلام و وقت بخیر مجدد، من در مرحله گزینش هستم جالب اینجاست ک ما سه نفر قبول شده بودیم رفتیم مصاحبه و الان بازهم از هرسه تامون مدارک خاستن برا گزینش البته خیلی وقت پیش حدود دوماه پیش ک هنوز جواب نیومده، چنین چیزی امکان پذیر هست ک هر سه نفر مصاحبه مدارک ببرن برا گزینش؟ درضمن اون دوتا سهمیه دار هستند و سنشون بالای 30 هست بخاطر سهمیه محدودیت سنی برداشته شده براشون، خیلی استرس دارم چون اون دوتا سهمیه دارن چقدر احتمالش هست ک اون دوتا قبول بشن، البته بهورزی ک الان دراین شبکه بهداشت مذکور هستند خیییلی سفارشات بنده رو کردند و خیلی لطف بمن دارن و به مسئول بهورزی شهرستانمون خیلی زیاد توصیه کردند ک تا جایی ک امکانش هست بنده رو قبول کنن، بنظر شما این سفارشات تاثیری در روند گزینش داره یانه؟ خیلی زیاد استرس دارم😢😑

اگه دانشگاه بری مشکلی نداره نه قانونی نه عرفی ولی هر موقع قبولیت رسمی شد باید برگه انصراف بیاری که ه ...

نه دانشگاه مجبوری میرم رشته محیط زیست هستش و میدم اینده و بازار کار نداره اصلا ولی بهورزی هم جواب درستی نمیدم ببینم قبول شدم یا نه ما دو نفر بودیم کلا الان نمیدونم از اون یکی هم مدارک گرفتن یا نه ولی زنه اونجا گفتش ذخیره بر نداشتیم 

جریمه رونمیدونستم ولی گفتم اگه بیان تحقیق از روستا مردم بگن شاید دیگه برندارن منو 

و اینکه اگه بعد چند سال بهورز شدی بخای بری دانشگاه فقط برا مدرک اینا میزارن یا نه در صورتی که به کارت لطمه ای واد نشه 

سلام و وقت بخیر مجدد، من در مرحله گزینش هستم جالب اینجاست ک ما سه نفر قبول شده بودیم رفتیم مصاحبه و ...

بستگی به سهمیه اونا داره اگه ۲۵ درصد باشن شانسشون نزدیک ۹۰ درصده که قبول شن مگر مشکل شدیدی داشته باشن و.. هردو البته 

شمام راستش باید شانس زیادی بیارید که یهو اونا حذف شن و بیاید بالا باز اگه سهمیه ۵ درصد باشن باز یچیزی 

اینجور سفارشات درمقابل سهمیه زیاد کارساز مخصوصا تو مرحله گزینش که استانی ایناس 

واقعیت ماجرا اینطوریه باز شما تلاشتون بکنید مورد داشتیم شرایطش مثه شما باشه قبول شده باشه ولی شانستون کمه این مورد درنظر بگیرید که تو ذوقتون نخوره

درمورد سه نفر باهم گزینش برن تا حالا سابقه نداشته

شده نفر اصلی و ذخیره برن اونم خیلی کم پیش اومده ولی سه نفر نه 

مدرک گرفتن از شما ممکنه مشکلی تو پرونده اونا باشه یا تصمیم خاص گزینش استانتون باشه و.. ولی یه روند روتین نیست این کار و بعید میدونم باهم برید گزینش 

احتمالش زیاد یکیتون تهش دوتا برن

نه دانشگاه مجبوری میرم رشته محیط زیست هستش و میدم اینده و بازار کار نداره اصلا ولی بهورزی هم جواب در ...

یه بار حضوری بری شرایطت بگی بد نیست ممکنه بگن بهت 

در مورد رشتت درصورت مهاجرت خوبه ولی خب ایران کمتر 

موقع انصراف هم به ازای ترمای که خوندی و چه خدماتی دریافت کردی یه مبلغ ثابتی ازت میگیرن

اگه گزینش رفتی دیگه تحقیقشون کردن نمیان بعضی موقع اصلا حضوری نمیان تلفنی تحقیق میکنن

درمورد ادامه تحصیل بعد کارت هم بگم تحصیل کارمندای دولت تو دانشگاه دولتی ممنوعه مگر شرایط خاص مثه بورسیه خود دانشگاه بشی و.. 

و خب خود ادامه تحصیل هم یه شرایط خاصی داره که طولانیه گفتنش

سخن نیست ولی راحتم نیست