2777
2789
عنوان

تصادف کردم

313 بازدید | 30 پست

ازپشت زدم به یه پراید یه ذره اون پلاستیک سیاه ماشینش کج شد ولی اصلا نشکست ولی انقدرباهام بدرفتارکرد که ناراحتم کرد خیلی ادم شری بود بامامورهم دعوامیکرد میگفت حتما شماباهمیدچون مامورمیگفت هیچی نشده که ...ولی اون خیلی گندش کرده بود..کاش خیلی هزینه برنباشه...میدونیدهزینه تعمیرش چقدرمیشه؟

واقعاازخودم ناراحتم تواین گرونی این خرج رو تودست شوهرم گذاشتم...

اتفاق پیش میاد...ماشبنشم که طوری نشده الکی شلوغش کرده توام تو داد میکشیدی سرش که فکر نکنه زن و ضعیف گیر آورده، ناراحتی نداره فدای سرت، کاریش نمیشه کرد، اگه میدونی به شوهرت فشار میاد ، داری از خودت بده

خوشا به بخت بلندم که تو در کنار منی....تو هم قرار منی هم تو بیقرار منی...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هزینه ای نداره 

ببری صافکاری یه پیچو باز میکنه دوباره میبنده صاف میشه

نهاااااایت ۱۰۰بگیره 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

ماشین خودت چی شد پریروزم یکی کوبوند بماشین ما ازپشت میگف شما مقصرید ترمز زدین گفتم مگه مجبوری تنگ ماشین جلویی بیای وای خداروشکر بچم چیزیش نشد کلی معطل شدیم افسر اومدد سپر کج شد ۷۰۰خرج برداش ولی با اون شدتو صدا من گفتم حتمن نصف صندوق رفته  

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ب شوهرت گفتی؟ 

اره گفتم اونم گفن هیچی نشده که .ولی خودم واقعاناراحتم ازاینور قسطا اراونور صابخونه ازاینورم دکتررفتنای من ازاینورم تصادف کردتم.واقعا دلم براشوهرم کباب میشه

اسی ما ماشین صفرر خریده بودیم پارکینگمون خیلی مسخرس من اومدم بیام بیرون ماشین یکم کشیده شد به ستون🤦‍♀️ 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
واقعا؟کاش اینطورباشه خیلی نگران شدم

شوهر من صافکاره

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇