2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 313 بازدید | 30 پست
ماشین خودت چی شد پریروزم یکی کوبوند بماشین ما ازپشت میگف شما مقصرید ترمز زدین گفتم مگه مجبوری تنگ ما ...

ماشین خودم هیچی.هردوتاش پراید بود.برااون سپرش یه قسمتش یه ذره کج شده بوداینم میکفت صندوق رفته تو ولی پلیسه گفت نه هیچی نشده .حتی سپررو پلیس میگفت خدانیدونه اما احتمالا ازقبل اینطوربود چون ما جلوی اداره پلیس این اتفاق افتاد بقیه دیدن . ولی خب چون ازعقب بود من نقصربودم.ولی۷۰۰خیلی زیاده توروخداادعاکنیداین همه نشه.ماشین شماچی بود

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ای وای چقدربد . ادم کلی غصش میگیره

گریم گرفته بود قبلش پراید داغون داشتم هزاربار بردم تو پارکینگ اوردم یبار نزدم جایی

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
ماشین خودم هیچی.هردوتاش پراید بود.برااون سپرش یه قسمتش یه ذره کج شده بوداینم میکفت صندوق رفته تو ولی ...

ما سمند بودیم پراید خرجش کمه اونم هیچی نشده شلوغش کرده نترس اینقد نمیشه

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   
الان یکی ازخانماگفت براایشون۷۰۰خرحش شده

نه بابا چه خبره مگه میخوای سپرو عوض کنی ک انقد بشه

فقط حتما ببر ی صافکاری ک خودت میشناسی 

اگه ببره صافکاری آشنای خودش نیگه سپرو تعویض کنه گرون میشه

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
من بودم تامدتها دپرس میشدم الات برای این کلی عذاب وحدان دارم وناراحتم

ماشین همینه دیگه واسه همین شوهر من همیشه میگه ماشین سرمایه نیس روش حساب نکن اصلن تو نزنی یکی دیگه بهت میزنه

خداازدهنت بشنوه . کلی منوترسوند.مرده اتقدرم بداخلاق بودهمچین سرم دادمیزد

دیده زنی دور برداشته مرد بود یه مشت میخوابوند دهنش ادم شه ضرر مالی باشه قابل جبرانه جانی نباشه 

عع جدی؟مرسی که گفتی

خواهش میکنم عزیزم

آره مطمئنم خرجش زیاد نمیشه 

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
دیده زنی دور برداشته مرد بود یه مشت میخوابوند دهنش ادم شه ضرر مالی باشه قابل جبرانه جانی نباشه 

پلیس برگشت گفت به همسرت بگو ادم عوضی بود ، واقعا خیلی بی ادب بود همچین به سمتم داشت حنله میکرد

پلیس برگشت گفت به همسرت بگو ادم عوضی بود ، واقعا خیلی بی ادب بود همچین به سمتم داشت حنله میکرد

اوه میگفتی حقت بود میزدم له میکردم ماشینتو🤣

نه بابا میده بهت نترس