2777
2789
عنوان

کسانی که قهر کردین و رفتیم خونه پدرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 57 پست
بخدا من حتی کتکم زده یکبار داشت منو خفه می‌کردبچم نجاتم دادبازم زندگیمو ول نکرده بودم ولی این سری من ...

بهش محل نده یه مدت حالا که اومدی قهر تا یه ماه ولی بیشتر کشش بدی به ضررت تموم میشه چون دخالت ها بیشتر میشه

بخدا من حتی کتکم زده یکبار داشت منو خفه می‌کردبچم نجاتم دادبازم زندگیمو ول نکرده بودم ولی این سری من ...

ببرش پیش مشاور خوب خیلی بهتر میشه سعی من باهاش دهن به دهن نشی مشکل اعصاب داره یعنی به خاطر بچه اگه میشه تحمل کن منم فقط به خاطر بچه هام گفتم بلکه ترک کنه آدم بشه از خدا خواستم یا ترک کنه اگه هم میخواد بیاد بیرون دوباره شروع کنه همون تو کمپ خدا حونش و بگیره ایشالله

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آره من قهر بودم سه  ماه نیومد دنبالم خود خاک بر سر نفهمم رفتم پی شوهر هرزه ی ب تمام معنا 

کلا بود و نبود من فرقی نداره باشم چ بهتره نباشمم س ک س چت و هرزه های خیابون هستن 😒😒😒😒😊😊😊

پس جداسو حتمن

بخدا خیلی سخته با همیچین مردی زندگی کرد 

ولی باز شرايط من برای طلاق سخته من الان اینجا خونه بابام بخدا روم نمیشه یک لقمه نون بخورم شاید خیلی ها بگن خونه بابای آدمه ولی من اخلاقم اینجوریه 

الانم پول پوشک بچمو و حتی کیکی آبمیوه و اینجور چیزا خودم میدم 

موندم پولم تموم بشه چی کنم😔دارم صرفه جویی میکنم تو پوشکش تو خوراکش همه چی 😔ولی باز خونه خودم نه هرچی بخواد هرکار کنه هر جی دوست داره