2777
2789
عنوان

کسانی که قهر کردین و رفتیم خونه پدرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1213 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه بچه نداشتم دیگه مشکلمون حد شد لومدم قهر خانوادش و فامیلاشونم خدا خواسته دخالت کردن نزاشتن بیاد دن ...

انشالله همیشه دوست خوبم خوشبخت وخوشحال باشی 

انشاالله بسلامتی زایمان کنی 

انشالله همیشه دوست خوبم خوشبخت وخوشحال باشی  انشاالله بسلامتی زایمان کنی

مرسی گلم انشالله زندگی خودتم شیرین بشه سعی کنید با صحبت مشکل رو حل کنید نه با دعوا و قهر و لجبازی 

سر چیزی که اصلا یک صدم در صد مربوط به من نبود اصلا خداشاهده خدا کورم کنه اگه دروغ بگم حتی من حرف نزد ...

سر چیزهای الکی هیچوقت زندگی تو رها نکن بیا که بدتر میشه گذشت کن تو ببخش مردها بیشترشون عصبی و دور از جونت عوضی شدن منم که میبینی تا چند سال اعتیاد و تحمل کردم ولی دیدم داره روز به روز بدتر میشه وگرنه به این راحتی نمیام قهر ۲۳ ازدواج کرم الان از پارسال تا حالا سه بار اومدم قهر که اگه درست بشه شوهرم چون اعتیادش خیلی زیاد شده بود 

مرسی گلم انشالله زندگی خودتم شیرین بشه سعی کنید با صحبت مشکل رو حل کنید نه با دعوا و قهر و لجبازی&nb ...

من شوهرم بلد نیس حرف بزنه هنوز دعوا شروع نشده میگیره انقد آدمو میزنه که تا یکساعت حتی نمیتونی چشم باز کنی

سر چیزهای الکی هیچوقت زندگی تو رها نکن بیا که بدتر میشه گذشت کن تو ببخش مردها بیشترشون عصبی و دور از ...

بخدا من حتی کتکم زده یکبار داشت منو خفه می‌کردبچم نجاتم دادبازم زندگیمو ول نکرده بودم ولی این سری من یک درصد گناهی نداشتم 

ای بابا پس دست بزن داره باید این کارشو بزاره کنار 

اوووو از اول زندگیمون داشته 

من تو دوران حاملگیم استراحت مطلق بودم حتی ببخشید تا دستشویی نمیتونستم برم میزد منو هیچ راه دفاعی نداشتم کوتاه اومدم سکوت کردم به کسی نگفتم.