2777
2789
عنوان

کسانی که قهر کردین و رفتیم خونه پدرتون

| مشاهده متن کامل بحث + 1214 بازدید | 57 پست
بخدا خیلی سخته با همیچین مردی زندگی کرد  ولی باز شرايط من برای طلاق سخته من الان اینجا خونه با ...

عزیزم از باباش نفقه باید بگیری

خیلی سخته میگی کتک نیزنه

ناراحت شدم😭

تیکر تولد چهار سالگی پسرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من سر این مامان لعنتی بیشعور نفهمش که زندگیمون و جهنم کرده بود زنیکه ول هرجایی پست فطرت( چقدر اعصابم خورده از دستش😂)

یبار قهر کردم که برم خونه مامانم

اول که نرفتم اونجا گوشیم و خاموش کردم رفتم پاساژ و رستوران😅 شوهرم و پدرشوهرم نصف شهر و گشته بودن و نامحسوس زنگ زده بودن خونه بابام فهمیده بودن اونجا نیستم خلاصه سکته کرده بودن ( مادرشوهرم ۲۰ سال پیش بچه ها و پدرشوهرم و ول کرده بود رفته بود پی عیاشی، پدرشوهرم خودش بچه هاش ‌ بزرگ کرده)

بعد چندساعت گوشیم و روشن کردم پدرشوهرم زنگ زد گفتم تو یه کافی شاپ نشستم نرفتم خونه بابام چون اگه برم اونجا دیگه عمرا نمیذارن برگردم رفتنم دست خودمه اما برگشتنم دست اوناست

خلاصه کلی تشکر کرد و گفت چه کار خوبی کردی نرفتی عروس گلم، خودم حساب این زنیکه رو میذارم کف دستش

واقعا پدرشوهر خوب نعمته

مرگ بر مادرشوهر پست فطرت

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
عزیزم از باباش نفقه باید بگیری خیلی سخته میگی کتک نیزنه ناراحت شدم😭

منو الان تو قهرم از همه جا بلاک کرده دور ازجون چیزی بشه من حتی نمیتونم زنگش بزنم بعد اون پول بهم میده 

😔😔😔😔امروز به سرم زده بودم برم خونم باز گفتم خودمو کوچیک نکنم

چی بگم خواهر ب هر حال هر انسانی یه ارزشی داره گناه نکردیم ک زن شدیم ماشالا خدا هم کم نذاشته برا من یکی 

شوهرهرزه 

خسیس 

معتاد 

عوضی 

دیگه موندم چی بگم ولی مجبورم بمونم بخاطر خانواده ام بخاطر آبروم 

خدا روشکر چقد خوبه پدرشوهرت فهمیدس

شانس اوردم واقعا

ولی دیگه اینکار و نکردم

دیگه تو دعوا ها هیچوقت خونه رو ترک نکردم

گفتم ناراحتی تو برو

البته من کتک نخوردم تا حالا خداروشکر اما دعوا و داد و بی داد و عربده تا دلت بخواد

برای شما این موضوع خیلی سخت تره چون شوهرت دست بزن داره، ولی بازم بنظرم قهر یعنی بفرما خونه و جهیزیه مال تو هر غلطی خواستی بکن شر بچه هم از سرت کم کردم برو حالش و ببر زن تو خیابونم تا دلت بخواد هست

بنظرم اینجور مواقع وقتی کتک میزنه بجای قهر باید زنگ بزنی ۱۱۰ ولی خونه رو ترک نکنی، اینطوری براش صورت جلسه میکنن، آبروش هم میره

خدایا شکرت، معجزه ات تمام زندگی منه 🌹🌹🌹
خیلی سخته خیلی

بعضی وقتا حس خودکشی دارم 

به مرض جنون میرسم 

افسرده ام ولی جلوی خانواده هامون به حدی میخندم که فکر میکنن خیلی خوشبختم 

در حالی که دردونن خدا میدونه چه زجری رو دارم به دوش میکشم اینا رو نمیگم که دل کسی برام بسوزه 

میگم که دلم یکم سبک شه 

یکی از اقوام بعد ۴ سال دادگاه شکایت تهمت نامشروع 

یه روز دیدیم ازش خبری نیست گفتن باهم رفتن مشهد سریع هم بچه دار شدن الان پسرش ۶ ماهشهر 

معلم زبان  و خیاطی (نازک دوزی ) برای تدریس خصوصی بهم پیام بدین یک چهارم قیمت