2777
2789
عنوان

چیکار کنم با این سبک زندگی؟

155 بازدید | 16 پست

من مامای بیمارستانمو هر چند روز یبار شیفت شب میام. بعد یه شب بیدار میمونم کل سیستم زندگیم بهم میخوره. دیگه خسته شدم از اینکه همش تا صب بیدار میمونم حتی روزایی که خونه ام بعدم کل روز میخوابم. یه روزم نمیخوابم درست بشه باز شیفت شب بعدی گند میزنه بهش. واقعا دیگه نمیدونم چیکار کنم. 

هوم قشنگ میفهمم چی میگی مادر منم پرستاره سر همین اختلال خوابی که پیدا کرده خودش و ما خیلی خیلی اذیت شدیم و میشیم ولی خب تو این هیفده هیجده سال عادت کردیم  

ز هشیاران عالم هرکه را دیدم غمی دارد دلا دیوانه شو! دیوانگی هم عالمی دارد   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چی بگم گلم. تجربه این مدلی ندارم. فقط میدونم هر شغلی یه جور سختی و دردسر داره. کلا زندگی سخته. من کارم عصر تا اخر شبه یه جور دیگه درگیرم و خسته میشم. چاره ایی نیست جز اینکه ادم خودشو با شرایط وفق بده‌

دارم وسایلمو میفروشم. عکس همه رو تو پیج گذاشتم.اگه خواستی یه نگاه بنداز شاید چیزی احتیاج داشتی.😘😘 mohajerat_forush
میخواستم برای پزشکی بخونم پشیمون شدم 😟

علاقه خیلی شرطه. من عاشق کارمم. ولی خوب واقعا با این بی خوابی و شب کاری آدم اذیت میشه. واقعا دلم لک میزنه شب راحت خوابم ببره. 

از چه نظر؟ 

عاشق مامایی بودم و هستم اما قبول نشدم الانم اراده و شرایط و انگیزه ندارم دیگر دیر شد برام حسرتش موند تو دلم از لحظه هات لذت ببر خیلی ها دوست داشتن جای شما باشن

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌

عاشق مامایی بودم و هستم اما قبول نشدم الانم اراده و شرایط و انگیزه ندارم دیگر دیر شد برام حسرتش موند ...

منم خیلی سخت تلاش کردم و همچنان میکنم. ولی اگه واقعا میخوایش تلاش کن و مطمئن باش بهش میرسی. 

منم خیلی سخت تلاش کردم و همچنان میکنم. ولی اگه واقعا میخوایش تلاش کن و مطمئن باش بهش میرسی. 

میدونم حتما موفق هستی و خواهی شد نه دیگ واسه من دیره 26 سالمه هزینه کلاس کنکور و این چیزم ندارم

خدایا هیچکسرو با بچه امتحان‌نکن‌