2777
2789
عنوان

وای بچها همه وجودم میلرزه رفتم پیش وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 97 پست
واقعا نمیدونم چطوری برخورد میکنن ولی اصلا راضی به طلاق نیستن مشکلم اینه که داره عذابم میده کلا باها ...

اسی کار شوهرت زیاده؟؟منم شوهرم فکر و ذکرش مغازه و کارشه.از لحاظ جنسیم سرد هست.

منم همش تنهام تو خونه تا اخر شب.همیشه افسرده م..پارسال صبرم سر اومد گریه کردم ب باباش گفتم گفت داری ناشکری میکنی😐😐😐

الانم تقریبا همونه منم دیگه عادت کردم.کل زندگیم اینه صبح واسش چایی صبحانه بذارم بخوره بیاد ناهار بدم بخوابه بره اخر شب بیاد لم بده جلو تلویزون و تخمه بشکنه.و شام و خواب.

ینی مثلا ب نظرت دلیل طلاق میشه اینا.دادگاه قبول میکنه؟؟؟

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اسی کار شوهرت زیاده؟؟منم شوهرم فکر و ذکرش مغازه و کارشه.از لحاظ جنسیم سرد هست. منم همش تنهام تو خون ...

سلام کار شوهرم تقریبا زیاد نیست.از نظر جنسی خیلی گرمه من سردم

منم مثل خودت همیشه تنهام تو شهر غریب 

دقیقا ماهم همین طور حتی حرفم نمیزنه توخونه

اگه مرد نتونه نفقه بده بمدت ۶ماه یا نتونه مسکن تهیه کنه،یا زنو بزنه 

زن میتونه طلاق بگیره ولی پروسه اش طولانیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم ۲۳ سالمه ،بچه اوردی تغییر نکرد همسرت؟ همه بمن میگن بچه بیار ۴سالونیمه عروسی کردم

ن ن نیارررررر

من بعد۴سال بچه اوردم ک از زندگیم مطمئن بشم

قبل بچه اوردن شوهرم عالی بود همونکه میخاستم بود

اما بعد بارداری عوض شد....خیلی خاطرات بدی دارم از بارداریم

خانوادشم همش دخالت و اذیت....

الانم تنهام تو کارا و بچه داری

شوهرم هیچ کمکی نمیکنه