2777
2789
عنوان

وای بچها همه وجودم میلرزه رفتم پیش وکیل

| مشاهده متن کامل بحث + 3012 بازدید | 97 پست
راس میگی اسی باودت میشه من توی دادگاه بخاطر برخوردای بد و زن ستیزیه کارکنای دادگاه از طلای منصرف شد ...

همه بمن میگن به ضررته طلاق بگیری فقط خودت اسیب میبینی 

همه به یه چشم‌دیگه بهت نگاه میکنن من باور نمیکردم 

الان بااین برخورد نمیدونم چیکارکنم‌دیگه

اکثرا منم شنیدم میگن زن وکیل نشید.من بخاطر حل مشکل روانی شوهرم پیش دکترای روانشناسی رفتم تو کلینیکش بهم نخ میداد سنشم بالا بوپ میکفت جداشو این مرد صلاحیت تورو نداره تمتم راهکاری بهم نشون میداد ک شوهرم ازم متنفر شه جداشیم بعد ک فکر کردم حرفای ک میگه بزن کدشوهرم بدتر میشه بهش گفتم این حرفا ک بزنم بدتر میشه شرایطمون کفت منم همین میخام ک ازت دور شه این مرد دیوونس  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اکثرا منم شنیدم میگن زن وکیل نشید.من بخاطر حل مشکل روانی شوهرم پیش دکترای روانشناسی رفتم تو کلینیکش ...

اینا مریض هستن فقط بدبختی اینکه موقعیت اجتماعیشون خوبه وگرنه مثل همین‌لات و لوت های داخل خیابونن 

همه بمن میگن به ضررته طلاق بگیری فقط خودت اسیب میبینی  همه به یه چشم‌دیگه بهت نگاه میکنن من با ...

نمیدونم چی بگم

خدا کمکت کنه

خیلی دوراهیه سختیه

من اگه برگردم عقب عمرا بااین نرد ازدواج نمیکنم

اما الان راضیم ک طلاق نگرفتم

امیدوارم توهم بهترین تصمیمو بگیری

شرایطتو بسنج ببین کدوم بنفهته

خانوادت پشتت هستن یا ن

پشتوانه ی مالی داری یا ن

دخترقوی هستی یا ن

مشکلت باشوهرت چیه

نمیدونم چی بگم خدا کمکت کنه خیلی دوراهیه سختیه من اگه برگردم عقب عمرا بااین نرد ازدواج نمیکنم ام ...

منم مث تو ،وسط دوراهی موندم خانوادم پشتم نیستن سرکارم نمیرم فعلا درس میخونم که دیگه اخراشه

ولی زندگی الانم کم‌از جهنم نداره 

نمیدونم چیکارکنم😔

منم مث تو ،وسط دوراهی موندم خانوادم پشتم نیستن سرکارم نمیرم فعلا درس میخونم که دیگه اخراشه ولی زندگ ...

خانوادت محدودت نمیکنن؟

اجازه میدن بری سرکار و ازادت میذارن؟؟

مشکلت باشوهرت چیه

اگه دوس داری بگو

خانوادت محدودت نمیکنن؟ اجازه میدن بری سرکار و ازادت میذارن؟؟ مشکلت باشوهرت چیه اگه دوس داری بگو

واقعا نمیدونم چطوری برخورد میکنن ولی اصلا راضی به طلاق نیستن

مشکلم اینه که داره عذابم میده کلا باهام نه حرف میزنه نه چیزی نقش یه کلفت رو دارم تو خونه.خیلی خواستم درست کنم قضیه رو خودش نمیخواد 

اصلا حرف نمیزنه بگه مشکلش چیه 

اینا مریض هستن فقط بدبختی اینکه موقعیت اجتماعیشون خوبه وگرنه مثل همین‌لات و لوت های داخل خیابونن&nbs ...

اره واله.تازه اینقد ناراحت شد ک من برگشتم ب شوهرم و بچه دارشدم.بهش پیام دادم راهنماییم کنه گفت ب حرفم گوش نکردی رفتی الان باخودته

واقعا نمیدونم چطوری برخورد میکنن ولی اصلا راضی به طلاق نیستن مشکلم اینه که داره عذابم میده کلا باها ...

میفهمم

وقتی خودش نمیخاد دیگه موندن تو اون زندگی اشتباهه

ببین من خانوادم پشتم بودن ولی ازینا ک فقط،بشینم خونه بیرون نرم اصلا

وض مالی هم معمولی....

هنوز طلاق نگرفته بودم تو اقدام بودم داداشمم برگشت بهم گفت ما اینجا ابرو داریم

ینی حواست باشه بیرون رفتنو سرکار رفتنو خوش گذرونی و....

ازین چیزا نداریم

فهمیدم اگه برم باید زندانی شم

خودمم ن سواد درستو حسابی دارم ن هنر ن کسی ک  بتونم برم پیشش تا حمایتم کنه

دیدم بشینم سرجام بهتره

حداقل ی شوهر دارم تااینکع جداشمو هرکی بیاد ی چیزی بهم بگه

میدونی چی میگم