2777
2789
عنوان

نمیدونم به مادرشوهرم چه جوری بگم که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 73 پست
منم فرار کردم.....واقعا بیمار شدم...از این همه حرف آوردنا...تا بخودم گفتم باید یه جا تموم کنم...

من هرجا ببینم چ سرکار چ تو مهمانی چ تو مجلسی ک دارن پشت کسی میحرفن مث میگ‌میگ پا ب فرار میزارم خداروشکر کار خوبی کردی عزیزم ک گوشاتو عادت ب شنیدن همچین حرفایی نمیدی💕

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
به مادرشوهرت بگو حرف دوطرفه اس .اینسری هم حرف جاری زد خودت بزن به نشنیدن جوابش نده خودت مشغول کن متو ...

اینسری بازگفت اتفاقاجلوش وانمودکردم مهم نیست بازشب غصه خوردم،اخه من زایمان که کردم گوسفندکه کشتن همشون اومدن شام خونه مادرم بیچاره شب قبلش همراهمم بود،اومده میگه جاریت گفته به من گوشت ندادن که استخون بوده،بعدیه سال این چیه آخه پیرزن میگه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بااون لج داره؟

اره وگرنه چرا حرفشو میاره خبر .دوسش نداره دیگه 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
مادرشوهر من عادت داره حرف های خودش را از زبون دیگران میگه، میگه فلانی گفته اینجوری، مادرشوهر شما هم ...

مادرشوهر من اینجوری بود

ادبش کردم

یبار که گفت فلانی اینجوری گفته گفتم این بار فلانی رو  ببینمش میگم به چه حقی این حرفو راجبم میزنی؟

رنگش پرید و آدم شد

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
ببین میتونی اینو بگی به مادرشوهرت یبار دیگه که از اون حرف اورد برات بگو مادر جون برای من مهم نیست ...

اره چقدرخوب گفتی بخداسه ساله عروسی کردم اینقدرحسادت،بدمم میادهی میگه اینوگفته منم حواب میدم،بهش همینومیگم،ممنون

میگه من برات میگم که حتی اگه خودم یادم رفت تو یادم بیاری که اینا رفیق نیستن ولی دروغ میگه دلش نمیخو ...

تاحالا بهش گفتی ک ناراحت میشی؟؟؟؟ بگو قربون دستت اما اگه نمیدونی بدون ک این مَرده ک حرمت زنشو بالاپایین میکنه پیش بقیه...بگو تو چرا انقد راحت گرفتی ک ازمن بد بگن...یا کلا خودتو بی اهمیت نشون بده

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱

بگو عزیزم بیا حرف اونو دیگه نزنیم ارزش نداره 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 
اره وگرنه چرا حرفشو میاره خبر .دوسش نداره دیگه 

فازش معلوم نیست،البته هیچ کسی جاریه من دوست داره خودشوشوهرش خیلی پرتوقعن،یه بارمیگه جاریت حق داره زندگیه تروببین زندگیه اونوببین،انگارمن تووقصرم اون جامونده

من هرجا ببینم چ سرکار چ تو مهمانی چ تو مجلسی ک دارن پشت کسی میحرفن مث میگ‌میگ پا ب فرار میزارم خدارو ...

بخدا حالم ب اندازه ای بد شد ک یک سال تمام با سردرد زندگی میکنم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

فقط جاریت به چه چیزهای بیخودی حسادت میکنه عروسی و بیمارستان خصوصی 😟.به مادرشوهرت هم بگو هر چی بگه بیخیال در مورد اون حرف نزنیم بهتره.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.
فازش معلوم نیست،البته هیچ کسی جاریه من دوست داره خودشوشوهرش خیلی پرتوقعن،یه بارمیگه جاریت حق داره زن ...

یعنی شما زندگیت بهتره درسته .پس موضوع حسادت 

فقط جاریت به چه چیزهای بیخودی حسادت میکنه عروسی و بیمارستان خصوصی 😟.به مادرشوهرت هم بگو هر چی بگه ب ...

آدم حسود اینه جانم .به چیزای کوچیکم دقت دارن 

چون بچه هاش دخترن یعنی ارزشش پایینه  حالا خوبه دومیشم دختره یعنی چی     متاسفم ا ...

مادری ک‌ خودش دختر و یه دختر داره 

این حرف میزنه،دیگه چه انتظاری از مَردا داریم 

مادرشوهر و خواهر شوهر منم اینجوری

مثلا میگن طرف بچه داره اونم دو تا پسر 

همینجوری نگاه میکنمشون