2777
2789
عنوان

نمیدونم به مادرشوهرم چه جوری بگم که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 73 پست
بخدا حالم ب اندازه ای بد شد ک یک سال تمام با سردرد زندگی میکنم...

عه چقد ادم بدی بوده اون طرف !!! اخه شما ک دیدی بجز اعصاب خوردی برات نداره نباید محلش میزاشتی 

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
فقط جاریت به چه چیزهای بیخودی حسادت میکنه عروسی و بیمارستان خصوصی 😟.به مادرشوهرت هم بگو هر چی بگه ب ...

اره نمیدونم والادوتاشونم ازم خیلی بزرگترن،ولی واقعاشعورندارن خیلی حسودن من ندیده بودم این مدلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اسی من همبشه طرف حقوگرفتگ وحرف زدم یانظردادم الان واقعاحس کردم مادرشوهرت حرفای اونوانتقال میده ب تو ی جورایی حرفای خودشم هس وگرنه هیچکس اینکارونمیکنه حتماجاریت ب روی مادرشوهرت دیده ک پشت سرت میحرفه وگرنه اگ بدش میومد ک نمیگف مادرشوهرتم انتقال میده بتو توام جوابتو بگو حرف توروهم انتقال میده ب جاریت چن بارک جواب بدی مبفهمن بی سرو زبون نیسی درکمال خونسردی جواب بده 

عه چقد ادم بدی بوده اون طرف !!! اخه شما ک دیدی بجز اعصاب خوردی برات نداره نباید محلش میزاشتی 

وقتی از نزدیکانت باشه و نتونی بش چیزی بگی فقط حرص میخوردم بعدش گفتم کس نخرد پشت من جز ناخن انگشت من...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
یعنی شما زندگیت بهتره درسته .پس موضوع حسادت 

اره،ایناکلابه مامیگن پولدار،والامن عادت ندارم بگم ندارم مادرم همیشه میگفت هیچ وقت نگونداری عزت نفس داشته باش،یه خونه خریدیم پیش خرید،دادیم اجاره،مجبورشدیم اومدیم توویه ساختمونیم پیش خانواده شوهرم،تاپول پیشوجورکنیم که مستاجربره فعلااینجام،جاریم خیلی وقته پیش مادرشوهرمه توویه ساختمون،والادارونداره ماهمون خونس،خداروشکر،ایناچشم مارودراواردن

وقتی از نزدیکانت باشه و نتونی بش چیزی بگی فقط حرص میخوردم بعدش گفتم کس نخرد پشت من جز ناخن انگشت من. ...

جالبه ها همه هم از طرف نزدیکاشون اینجوری ناراحت میشن...ولش کن خداروشکر ک الان میگی ارومی و دلیل حال بدیتو پیدا کردی

جالبه ها همه هم از طرف نزدیکاشون اینجوری ناراحت میشن...ولش کن خداروشکر ک الان میگی ارومی و دلیل حال ...

مرسی با حرف زدن با شما حس خوبی پیدا کردم....😍😍

چون واقعا نمیتونستم به کسی بگم دلیل حال بدم چیه...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
اسی من همبشه طرف حقوگرفتگ وحرف زدم یانظردادم الان واقعاحس کردم مادرشوهرت حرفای اونوانتقال میده ب تو ...

والامن اینقدراحترام میذارم،متاسفانه ایناکی بودن نصیب من شدن نمیدونم،بهش جواب دادم ولی ایناهمشهرین عزیزم،یه باربهم فحش میدن ماه بعدآشتین باهم،یه بارمیگه جاریم بده فرداش میگه خوبه، حق داره دیگه،به شوهرم گفتم من خسته شدم بخداتووخونمم اصلاکاری ندارم کی چی خریده نخریده والا،اینسری واقعامی خوام قاطی کنم دیگه نیادبگه اینوگفته،من روزه بودم بعدمیادمیگه جاریت اینوگفت،این جه روزه ای بودکه ختم شدبه غیبت ول نمیکنن خواهرم میگه مادرشوهرت چقدرخرفته که شده کبوترنامه بر

مرسی با حرف زدن با شما حس خوبی پیدا کردم....😍😍 چون واقعا نمیتونستم به کسی بگم دلیل حال بدم چیه...

خاهش قربونت بشم...امیدوارم حالت بهترو بهترم بشه با حذف ادمای منفی و بد از زندگیت 💕💕

نسل پدرشوهرت منقرض شده؟نکنه گونه ی نایاب هستن ایشون ؟!!!! واقعا خندم میگیره از این حرفاتون 

من اینونگفتم که جاریم گفت،من خودم یه دختردارم خداروشکرشوهرم می پرستتش دیگم بچه نمیارم اینانسلشون ناصرالدین شاس بایدادامه بده جاریم😄