2777
2789
عنوان

نمیدونم به مادرشوهرم چه جوری بگم که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 73 پست
این وسط مادر شوهرت اتیش بیاره معرکه هس بهش بگو حرفاش بی اهمیته لطفا بهم انتقال نده

گفتم یه باربهش،بازم میادمیگه من هی میگم حرص نخورولی خسته شدم بخدابااینکه توویه ساختمونیم نمیرم زیاد،خوبه ماه رمضون بودبه بهانه ماه رمضون که روزه بودم اصلانرفتم ازاین حرفانشنیدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه والامن خودم عاشق دخترمم اخه به من گفتن نسل پدرشوهرم منقرض شده،وقتی دخترم بدنیااومدواسه همین میگم ...

ای خواهرول کن منم دوتا دختردارم انقدرازاین حرفا شنیدم همین الاشوهرم توکوچه اس یکی از همون ادما پسرش مست کرده چاقوکشی کرده پدرش زده .جاریمم الافهمیده دومی هم پسره خودش ازمن قائم می کنه پسر ودختر همه یه نفرمیده بنده ناشکره 

نه والامن خودم عاشق دخترمم اخه به من گفتن نسل پدرشوهرم منقرض شده،وقتی دخترم بدنیااومدواسه همین میگم ...

نسل پدرشوهرت منقرض شده؟نکنه گونه ی نایاب هستن ایشون ؟!!!!

واقعا خندم میگیره از این حرفاتون 

دقیقا واسه منم چندین مرتبه پیش اومد...یکی خییلی حرفا رو بهم میرسوند..دو مرتبه رفتم ب اون طرف گفتم شم ...

دقیقا مینطوره از همچین افرادی باید فقط فرار کنی کسی ک رازای اینو و اونو ب تو میگه مطمئنا صلاحتو نمیخاد بعضیا مریضن مریض ناراحت دیدن بقیه....

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
بااون لج داره؟

شخصیت مادرشوهرت چجوریه؟ باهات خوبه؟ شاید این حرفایی که بهت زده خرفای دله خودش بوده که از دهن جاریت میزنه یبار بروش بیار که مامان جان اوقاتم به اندازه کافی تلخ هست شما دیگه اینارو پیش من نگو،شلید واقعا جاریت نگفته

[QUOTE=190344924]بگو شما چطور ساکت موندی و چیزی نگفتی ؟؟ ی بارم برو سروقت جاریت بگو این چ حرفاییه میزنی بشونش سرجاش& ...[/QUOTEگفتم بهش،اصلانمیدونم چرانمیذارن شادباشم بخدا،ولم نمی کنن

یه بار که مادرشوهرت داشت تعریف میکرد بپر وسط حرفش بگو ببخشید لطفا حرف کسی رو پیش من نزنید. برام مهم نیست.

دقیقا مینطوره از همچین افرادی باید فقط فرار کنی کسی ک رازای اینو و اونو ب تو میگه مطمئنا صلاحتو نمیخ ...

منم فرار کردم.....واقعا بیمار شدم...از این همه حرف آوردنا...تا بخودم گفتم باید یه جا تموم کنم...

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
چقد قشنگ برم اینو به شوهرم بگم خانوادش پشتم غیبت میکنن اینم میاد بمن میگه حالمو خراب میکنه ۱۰۰بار ...

اره خب ادم ناراحت میشه...بگو ک ندونستنش برام بهتره نگو اتفاقی نمیفته 

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱
جاریه منونمی شناسی اینقدروقیحه بی چاک ودهن،یه باربهشون گفتم برگشت گفت کی ایناروگفته من هیچی نگفتم خو ...

ببین میتونی اینو بگی به مادرشوهرت

یبار دیگه که از اون حرف اورد برات بگو

مادر جون برای من مهم نیست اون پشت سرم چی میگه.هر وقت اومد جلو روم حرفی زد من خودم به شخصه جوابش رو میدم.

لطفا حرفاشو برای من بازگو نکنید.نه خدارو خوش میاد نه بنده خدارو.درسته میفهمم از روی ناراحتی میایین بمن میگید ولی این کارتون هیچ فایده ای نداره.فقط هیزم کش آتیش بین ما میشید.

بابا بخدا من کاربر قدیمی ام.سایت بروز شد کاربریم پرید.نسخه جدید ازت بدم میاد😒😒
اره خب ادم ناراحت میشه...بگو ک ندونستنش برام بهتره نگو اتفاقی نمیفته 

میگه من برات میگم که حتی اگه خودم یادم رفت تو یادم بیاری که اینا رفیق نیستن

ولی دروغ میگه دلش نمیخواد حرفی رو از من پنهون کنه

متوجه نیس بخاطر این حرفایی که برام میاره چقدر حالم خرابه

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری