2777
2789

همیشه سعی کردم دل کسیونشکنم،ازوقتی عروسی کردم متاسفانه حسادت موج زد،جاریم دست خودش نیست ازم بزرگتره ولی فهمش پایینه،یه بلاهایی سرم اواردکه چراواسه این عروسی گرفتیداینودوست دارید،درصورتیکه شوهرم عروسی گرفت،زایمان کردم رفتم خصوصی اینقدرحرف مفت شنیدم مریض شدم خندیدخوشحال،مادرشوهرم مشکلش اینه نمی تونه جوابشوبده ساکته میادمیگه پشت سرش که اینوراجب من گفته اونوگفته،متاسفانه مجبورشدم اومدم پیششون توویه ساختمونیم همه،مادرشوهرم گفت جاریت پشتت گفته چرااینااومدن اینجا،یامثلاگفت خوبه بچش دختره وگرنه ازجاش درمیومد،خوبه حالادومین بچشم ازحسادت زایمان کرددختره،والامن اصلاهیچی نگفتم،شوهرم مریض شدمادرشوهرم گفت جاریت گفته خدای من بوده،خسته شدم هی میگم خانواده شوهرکجای زندگیمن مگه!!!خیلی بدترارم گفته بهم که جهازش چی بودآواردحالامن بهتریناروآوارچیکارکنم مادرشوهرم هی میادحرفاشومیگه،کم خودجاریم زرمفت میزنه اینم شدیه قوزبالاقوز

حتما خودشم لج داره ولی می‌ترسه از جاریت 

دعا کنید،شاید بزرگترین آرزوی شما ، کوچکترین معجزه خدا باشه ،الهی همیشه دلتون شاد باشه بدون عذاب وجدان وغم وحسرت زندگی کنین الهی مریضا شفا پیدا کنن خانومای منتظر همین روزا حاجت روا بشن کلی اتفاقای خوب براتون بیوفته 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرت چقد بی سیاسته ک میاد حرفاشو بهت میگع

شایدم دو بهم زنه الله اعلم😕

تا حالا تو امضا یا تاپیک نگفتم برام صلوات بفرستین و این حرفا...! ولی الآن بہ جایۍ رسیدم و تو شرایطیم کہ حاضرم بہ عالم و آدم بگم برام دعا کنین و صلوات بفرستین😔 نہ میتونم این راهو برگردم نہ میتونم ادامہ بدم!😔💔

این وسط مادر شوهرت اتیش بیاره معرکه هس

بهش بگو حرفاش بی اهمیته لطفا بهم انتقال نده

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری

وقتی میخوان از حرفای جاریت بگن.سریع بگو در دروازرو میشه بست دهن مردمو نمیشه بست.بجای حرف اینارو زدن آدم دوتا صلوات میفرسته غیبت هم نمیکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...

بگو شما چطور ساکت موندی و چیزی نگفتی ؟؟

ی بارم برو سروقت جاریت بگو این چ حرفاییه میزنی بشونش سرجاش 

✓زن✓در زبان کردی ب بهترین نحو ممکن معنی شده است...ن خانم است،ن زنیکه،ن ضعیفه....اورا آفرت می‌نامند ب معنای آفریننده🔥😍گروه آبی:وزن شروع ۷۸🥺وزن هدف ۶۸😎⁦❤️ب امید روزی ک لباسام دوباره تنم بشه😃🌼

میگن ک یروزی ی ادمی‌میره پیش سعدی و بهش میگه فلانی ی حرف بدی پشتت زده اون حرفم مثلا این بوده...سعدی بهش میگه فلانی یه تیری رو ب سمت من پرتاب کرد ک اصن بمن نرسید اما تو اون تیرو بلند کردی و توی قلبم فرو کردی...کار مادرشوهرت هم درست نیس....

دی شیخ با چراغ همی گشت گرد شهر، کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست🌱