2777
2789
عنوان

نمیدونم به مادرشوهرم چه جوری بگم که ناراحت نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1288 بازدید | 73 پست

از عقوبت حرف چرخوندن بگو 

بگو اون حالا يه زري پشت سرم ميزنه جلو روم نگيد يه وقت روم تو روش واميشه حرمت بين برادرا ازبين ميره 

اون اكه شجاعتش رو داشت توروم ميگفت ولي شما تو روم ميگيد ازتون دلخور ميشم ولي از خودش نشنيدم كه زياد به دا نميگيرم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو مامان جان نمی‌خوام بشنوم  و اعصاب شوهرم هم خورد بشه 

از من به تو نصیحت عمرت و سایت و برنامه های زندگیت رو رو گرفتی خاله رنگی نزار .... بی محلی و بی تفاوتی بهترین جواب هست براشون

کلا سرد باش و زیاد درون زندگا و دخل و خرجتون رو ندونن و هر چه گفت خودت رو بزن نشنیدن

یه بار روبه روشون کن لال بشن همگی

جاریه منونمی شناسی اینقدروقیحه بی چاک ودهن،یه باربهشون گفتم برگشت گفت کی ایناروگفته من هیچی نگفتم خواستم قطع رابطه کنم الان توویه ساختمونیم نمیشه،خواستم بدونم چی بگم به مادرشوهرم که نیادبگه بهش گفتم نگوها بازمیادمیگه دیوانن

چون بچه هاش دخترن یعنی ارزشش پایینه  حالا خوبه دومیشم دختره یعنی چی     متاسفم ا ...

نه والامن خودم عاشق دخترمم اخه به من گفتن نسل پدرشوهرم منقرض شده،وقتی دخترم بدنیااومدواسه همین میگم وقتی بچه دومشم دختربودوالامن هیچی نگفتم به من چه آخه،اون دلموشکوند

میگن ک یروزی ی ادمی‌میره پیش سعدی و بهش میگه فلانی ی حرف بدی پشتت زده اون حرفم مثلا این بوده...سعدی ...

دقیقا واسه منم چندین مرتبه پیش اومد...یکی خییلی حرفا رو بهم میرسوند..دو مرتبه رفتم ب اون طرف گفتم شما اینو گفتی ..قسم خورد ک نگفته...بعدش اومدم مرور خاطرات دیدم ک اون شخص بارها از این و اون حرف اورده 😕

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
میگن ک یروزی ی ادمی‌میره پیش سعدی و بهش میگه فلانی ی حرف بدی پشتت زده اون حرفم مثلا این بوده...سعدی ...

چقد قشنگ برم اینو به شوهرم بگم

خانوادش پشتم غیبت میکنن اینم میاد بمن میگه حالمو خراب میکنه

۱۰۰بار گفتم نگو بهم 

وقتی قراره من همیشخ سکوت کنم دونستنش چه فایده ای داره

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری