2777
2789
عنوان

پدر پسری که یکسال میومد در خونم گفت چرا با پسرم بودی

| مشاهده متن کامل بحث + 439 بازدید | 29 پست

اشتیاه ازخودت بوددربازمیکردی راهش میدادی وکافه رستوران میرفتی باهاش   خودتم مقصری

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

خب مشخصه با هم دوست بودن نمیدونم چرا اینطوری تعریف کرد

دیگه کسی که یک بار زندگی مشترک تشکیل میده و مادر میشه 

نباید چنین حرکات سمی کنه 

میخواد ازدواج مجدد هم کنه با شناخت و عاقلانه نه این پاپتی

تو این جور تاپیک ها دلم فقط برای اون بچه ها میسوزه 

❤️وَ تَنَم فَدایِ وَطَنَم ❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمردیم و مفهوم مزاحم رو هم فهمیدیم 

کسی که باهاشی میری اینور اونور،میاد تو خونه ات میشه مزاحم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

عزیزم مقصر شما بودی چرا درو براش باز میکردی حالا به هر بهانه چرا باهاش بیرون میرفتی خوب معلومه تو این چیزا بحثو حرفو تهمتم زیاده باید هرموقع میومد زنگ میزدی به جرم مزاحمت شکایت میکردی اونموقع میدیدی چجوری جمش میکردن

خب مشخصه با هم دوست بودن نمیدونم چرا اینطوری تعریف کرد

چون ما ها هم حق بدیم به استاتر 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
چون سردش بوده 🥴

والله 🤣🤣🤣

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

رل بودن با مزاحم بودن زمین تا آسمون فرقشه ها

شما داری میگی مزاحم بوده ولی در خونه رو براش باز میکردی میبردتت رستوران

نمیدونم چرا با دس پس میزدی با پا پیش میکشیدی

نظرات ما از پرسه زدن در شبکه های اجتماعی سرچشمه میگیرن ،نه مطالعه کتاب ها ....این تقلید از دانایی ،درواقع الگوی جدید نادانی است ........... اینستاگرام پرشده از رقص یه مشت زن و شوهرخل و چل که باقر کمر،صاحب خونه و ماشین میشن،اونوقت دانشگاه رفته هامون یا تو اسنپ کار میکنن یا پیک موتوری........

خانم تایپیک زدی و راه حل خواستی بیا جوابتو همه گذاشتن کف دستت 

جامعه رو خراب کردین شماها باعث شدین همه ی زنهای مطلعقه که پاک زندگی میکنند هم به چشم بقیه بد باشند لعنت بر امثال و خودت

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش 

خانم تایپیک زدی و راه حل خواستی بیا جوابتو همه گذاشتن کف دستت جامعه رو خراب کردین شماها باعث شدین هم ...

دقیقا یکسری مطلقه ها گند زدن به جامعه بعد اینجا تاپیک میزنی همه حمله میکنن خب واقعا یسریاشون جامعرو به گند کشیدن

دقیقا یکسری مطلقه ها گند زدن به جامعه بعد اینجا تاپیک میزنی همه حمله میکنن خب واقعا یسریاشون جامعرو ...

دقیقا همین طوره 

خراب خراب هست ربطی هم به مجردی و متاهلی و مطلقه بودن نداره 

خدا محوش کنه

امیدوارم روزی برسه بیام براتون بگم عزیز دلم با چادر عروس و دسته گل به همراه شوهر مهربون و خوبش از حرم امام رضا برام عکسشو فرستاد. خیلی دوست دارم در حیاط امام رضا قدم بزنن و آغاز خوشبختیشون باشه لطفا برای برآورده شدنش دعا کنید ،❤️❤️❤️🤲🤲🤲برای عاقبت بخیر شدن همه ی بچه های سرزمینم دعا کنیم❤️❤️❤️برای صالح شدن فرزندم دعا کنید ❤️❤️❤️برای ظهور آقا امام زمان 💔💔مهدی موعود 💔💔دعاکنیم❤️❤️❤️روزی میاد که منم ماشین مدل بالا سوار میشم و از تیکه کنایه های اطرافیان راحت میشم 🤭😍😍آنقدر پولدار میشم که می تونم کابینت و کمد دیواری بزنم، همیشه دست پر برم خونه ،دعاکنید اخلاقم خوب بشه فکر کنم این مورد هم درگرو پول هستش