2777
2789
عنوان

کسی بچه هفت ماهه داره

146 بازدید | 25 پست

چقدر در روز میخوابه؟ بخدا دیوونه شدم خیلی بخوابه نیم ساعت تازه باید کنارش باشم یا بغلش کنم

هنوزم هر بار که شیر میدم یه ربع بیست دقیقه بعدش خوابش میاد   مگه الان نباید طولانی تر بیدار باشه

غذا ام که هر چی درست میکنم نمیخوره مگر میوه

نن بچم ۲۷ ماهشه. از اول نه خواب داشت و نه خوراک. هنوزم هفته ایی نیست که حداقل ۷ بار از دست غذا خوردنش گریه نکنم. یکیش همین امروز صبح. هنوز ناشتاس. یه قلپ آب هم نخورده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرم جای نگرانی نداره 

من ی وقتایی بچم کم میخوابه ی وقتایی زیادخودمم دقت کردم وقتی زیاد میخوابه گوشت میگیره و تپل تر نیشه باز ی مدت که کم میخوابه لاغر میشه چون جنب و جوشش زیاد میشه .

غذا هم 

پسرم فقط فرنی میخوره ی بار بزور بهش تخم مرغ اب پز دادم همشو بالا آورد چون بدش اومده بود

پدرمو درآورده اینقد کم خابه

یعنی من از شش هفت صبح خود زنی میکنم و خود خوری میکنم تا خود شب

کسی ام نیست بیاد دو ساعت نگهش داره من یه نفس بکشم 

کسی ام بیاد فقط بغلش میکنن عادت میدن به بغل و میرن بد بخت تر میشم

کمرم نابود شده بس که تو بغل خوابوندمش که یکم بیشتر بخوابه

هر کسی ام میبینه میگه وااااای چه بچه ی گوگولی و ساکتی   یعنی کارد بزنی خونم در نمیاد 

چون وقتی کسی رو میبینه خیلی آروم😂

تقریبا تا یک سالگی بچه همینه

پسر منم خوابش خییییلی کم بود یعنی من از صبح تا شب کنارش بودم یا باید بغلش میکردم یا شیر می دادم یا جاشو عوض میکردم....

الان سه سالشه خداروشکرررر بچه مهربون و باهوشیه 

درصورتیکه بچه های همسن و سالش که آروم تر بودن به اندازه پسر من باهوش نیستن🫠

بخدا نه اینکه بخام الکی بگمو و...ولی پسر من به نسبت اونا خیلی باهوشه و به لحاظ عاطفی و احساسی ،چون همش کنارش بودم و بغلش میکردم خیلی مهربون و باادبه🫠🙃

بنظرم جای نگرانی نداره من ی وقتایی بچم کم میخوابه ی وقتایی زیادخودمم دقت کردم وقتی زیاد میخوابه گوشت ...

اخه کلا بیداره و نق میزنه چون خوابش میاد 

پسر من که الرژی داره گوشت و تخم مرغ و لبنیات و بادام و... براش حذف 

از اول ام پوره دادم هر بافتی رو نمیخوره مثلا فرنی رو لب نمیزنه مگر موزی باشه اونم کم میخوره  

نن بچم ۲۷ ماهشه. از اول نه خواب داشت و نه خوراک. هنوزم هفته ایی نیست که حداقل ۷ بار از دست غذا خوردن ...

حالا من غذا رو میزارم جلوش با پری اسپون میدم دستش میخوره  همه جا به کثافت کشیده میشه ولی چند تا قاشق میخوره

چون الرژی داره هر چیزی نمیتونم بدم 

من بیشتر مشکل خوابشو دارم  

تقریبا تا یک سالگی بچه همینهپسر منم خوابش خییییلی کم بود یعنی من از صبح تا شب کنارش بودم یا باید بغل ...

خدارو شکر 

انشالله پسر منم یک سالگی خوابش اوکی بشه 

پسر منم خدارو شکر خوش خنده و خوش اخلاق ولی چون خودش بلد نیست بخوابه تا خوابش میاد سریع شروع میکنه نق و گریه  تا بزارمش زمین بیدار میشه 

باز تو خونه راحتم دیگه برنامه ریزی میکنم 

ولی یه جا میخوام برم   داستانم شروع میشه   که این نمی‌خوابه بقیه ام فقط نظر چرت و پرت میدن ...