2777
2789
عنوان

لعنت به هرچی ادم بدجنس وحرومزادس حالم ازین دنیا بهم میخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 2750 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افطاری همشون امشب خونه خواهرش بودن بعدش رفتن پارک نمیگن این دختر قهره چرا قهره ناراحته چه مرگشه  ...

ای به جهنم خواهر اینا بیشعورن مهریتو بزار اجرا ادم بششن 

اگرم که شوهرت ادم میشه اشتی کن برگرد سر زندیگت و دیگه قهر نیا حالا که میبینی ناز کش نداری

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

عزیزم شرایطت رو خوندم من خودم تجربه این شرایط رو دارم و میدونم داری چی میگی ولی بدون وقتی نمیخای جدا شی قهر و دعوا و بحث و از خونه رفتن جز داغون کردن خودت هیچ چیز دیگه ای نداره فقط باعث میشه در نگاه دیگران آدم ارزشش رو از دست بده دیگ مهم نباشه برای کسی

فقط بفکر خودت و بچه ت باش و حتی اگر شوهرت خواست دعوا راه بنداز سعی کن با زبون نرم جوابش رو بدی و بیخیال نشون بدی خودت رو

فکر نکنم مردی که زنشو بزنه دوسش نداشته باشه برادر شوهرم جاریمو خیلی میزنه ولی همه چیزشو به نامش کرده ...

اصلا تعبیر خوبی نیست مال و ثروتشون سرشون بخوره زن بزنی ببخشید خیلی عذر میخواهم با مال و منال خرشون کنی اینجور مردی وجدان نداره یه لحظه ناگهانی زن رو هول بده بخوره سرش بخوره جایی چه اتفاق غیر قابل جبرانی می افته 

خدایاااااااااامیشه به آرزوی بیست ساله ام برسم 😭😭😭