2777
2789
عنوان

کسایی ک طلاق گرفتید راضی هستید

473 بازدید | 26 پست

میخوام طلاق بگیرم اما میترسم از بعدش 

۲۶ سالم قد بلندم و خداروشکر چهره مناسبی دارم

اما از جو بعد طلاق میترسم شوهرم فقط زود عصبی میشه و بد دله نمیزاره راحت لباس بپوشم و خیلی جاها کافیه یکم ناراحت باشه جلوی عالم و ادم ابرومو میبره خلاصه خود شیفته دیگ مشکل دیگه ای نداریم و اینکه حس میکنم توی سایت وان ایکس بت که شرطبندی ورزشی بازی میکنه و کلی پول درمیاره و میبازه ولی بهم نمی‌گه

خیلییی ولی شبا کابوس میدیدم مامانم تعریف میکرد شبا تو خواب گریه میکردم 

ولی خداروشکرررر گذشتتت،الان یکی بهترش اومده تو زندگیم

فقط 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

متاهل و متعهد آقایون سایت درخواست دوستی ندید لطفااااااا،اگه درخواستی ببینم ازش،کاربریشو میدم دست نینی یار تا کاربریشو مسدود کنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلییی ولی شبا کابوس میدیدم مامانم تعریف میکرد شبا تو خواب گریه میکردم ولی خداروشکرررر گذشتتت،الان ی ...

الهی خداروشکر من ک اعتمادم ب همه مردا از دست دادم میخوام اگ طلاق گرفتم فقط دنبال کار رسمی باشم یا ی چیزی که موقتی نباشه 

طلاق آخرین راهی باشه که بهش فکرمیکنی

تاالان اقدام جدی برای تغییروضعیت زندگیتون کردی؟

باهم حرف بزنید یه مدت بهش فضابده خودشوپیداکنه متوجه اشتباهاتش بشه ؛ شایدخودتم درمقابل عصبانیت اون عصبی هستی وباعث میشی جو متشنج بشه

مشاوره نرفتین؟

چی بگم نمیشه قضاوت کرد ولی اگه اذیتی جدا شود ،پسر حالم قمارکرد همه چیش رو از دست داد و الان زنش میخو ...

این ی طوری قمار میکنه ک چیز زیادی از دست نده چون قبلا میدونستم بعد ک دید مقاومت میکنم بهم نگفت دیگه

اونسری یهش گفتم تو هنوز اونکارو میکنی داد و بیداد کرد 

پس یعنی قطعا میکنه چون توی گوشیش میبینم 

طلاق آخرین راهی باشه که بهش فکرمیکنیتاالان اقدام جدی برای تغییروضعیت زندگیتون کردی؟باهم حرف بزنید یه ...

ن بابا این چیزا نمیاد

ببین خیلی پیچیدس تاپیک قبلیمم بخون 

این دعوای الانمون تقصیر خودمم هستا 

ولی نمیتونم تحمل کنم این اخلاقای دو روییش رو و خود شیفتگی و دست بزنش ز 

ن بابا این چیزا نمیادببین خیلی پیچیدس تاپیک قبلیمم بخون این دعوای الانمون تقصیر خودمم هستا ولی نمیتو ...

خب هرکسی یه نقطه ضعفی داره سعی کن خواسته هاتوبیان کنی جای اینکه باگذاشتن پست غافلگیرش کنی

بحث اجازه و دخالت توی لباس پوشیدن همدیگه نیستا ولی زنو شوهر حق دارن نظربدن توطرز پوشش همدیگه

دست رونقطه ضعفش نذار

تازمانیکه خودت هم توی دعواهاتون نقش داری نمیشه حق رو مسلما به شما داد

ولی بااین تفاسیر اگه جونت در خطره و همسرت دست بزن داره خواست خودته میخوای جداشو

ببین گلم اگه شوهرت خیانت نمی کنه خرجی می ده دست بزن نداره بددهن نیست احترامتو نگه می داره جدانشو اگه ازاین موارد داره جدایی بهترین راهه 

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

ببین گلم اگه شوهرت خیانت نمی کنه خرجی می ده دست بزن نداره بددهن نیست احترامتو نگه می داره جدانشو اگه ...

خیانت نمیدونم فک نکنم همش خونه اس

ولی گوشیش رمزشو هیچ وقت نداده بهم 

ببین گلم اگه شوهرت خیانت نمی کنه خرجی می ده دست بزن نداره بددهن نیست احترامتو نگه می داره جدانشو اگه ...

بد دهن جلوی خیلیا ابروم برده جبران میکنه ولی چ فایده 

همه میگن شوهر این دختر بهش احترام نمیزاره

۷۰ درصد مواقع هم خیلی خوبه مثل دو قطبی هاس کلا

خیانت نمیدونم فک نکنم همش خونه اسولی گوشیش رمزشو هیچ وقت نداده بهم

گلم من جدا شدم بادخترم زندگی می کنم الان فک کنم ۶سال شده نمی گم سخت نیست سخته ولی خوب الان اعصابم آرومتره

اگه چیزی ناخواسته ازطرف من اذیتتون کرد من معذرت می خوام

🥲منم شوهرم بد دل بود و دست بزن داشت طلاق گرفتم و دوباره ازدواج کردم الان 5 ماهه عروسی کردم و از این زندگی من راضی نیستم... 

🥲ب زمان بندی خدا ایمان دارم. خدایا شکرت بایت تمامی اصرار هایی ک من کردم و نشد و تو در قبال‌ش بهترین هارو بهم دادی 🤍خانوما لطفا برای خوشبختی کنار همسرم دعا کنید 🥲راستی دعا کنید برام خدا بهم ی بچه صالح بده 🥹🤍خانوما در حال اقدامم برا نی نی اگ تجربه ای دارید بهم بگید 🥲