2777
2789
عنوان

توروقرآن کمک کنید (کرونای شوهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 51 پست
عزیزم ببرینش دکتر..دوست شوهرم چهل درصد ریه اش درگیر شده بود..دو روز نگهش داشتن.ـبعد گفتن هروز صبح بی ...

تهرانه ؟ کدوم دکتر یا بیمارستان رفته

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نهههه نرو ممکنه بدتر شه 

الان ک کرونا داره مایعات خیلی زیاد بخورن مخصوصا آب میوه طبیعی 

روزی حداقل 6 تا خرما بخورن

ب خودشون اصلا استرس ندن چون استرس باعث بدتر شدن مریضی میشه

گوشت گوسفند ، تخم مرغ،  اسفناج، کلم بروکلی زیاد بخورن

مغز و حبوبات هم زیاد بخورید

سوپ هم بخوره

ولییییی مهم تر از همشون روحیشونه سعی کنن استرس نداشته باشن

امید وارم بدردت بخوره❤️

عزیزم در مورد اینکه باید ببری بیمارستان یا نه نمیتونم اظهار نظر کنم. شاید با مشورت پزشک بتونید دستگاه اکسیژن بیارید خونه باز هم نمیتونم در این مورد دقیق بگم چه کاری بکنی ولی هر کاری میکنی توصیه های طب سنتی حتما انجام بده. بهش تند تند آب سیب وآب هویج و آبجوش عسل و آبلیمو و مایعات بده از بدنش دفع شه. سوپ با پیاز زیاد و گوشت ترجیحا بلدرچین و اگه نشد گوسفندی، هویج، سبزیجات، دارچین و زنجبیل، جعفری، شوید، پونه، آویشن، سیر، بلغور گندم وعرق یونجه هر چند ساعت یکبار چند تا قاشق بده بهش. طبع این بیماری سرده پس سردیجات نخوره. آب نمک غرغره در بینی د دهان به دفعات زیاد. سوپ سیر، پیاز، هویج، گوشت گوسفند و اگه خواستی بلغور گندم. چای به این صورت که گل ختمی، مرزه، پونه، پنیرک دم کن بعد که خاموش کردی یکم آویشن بریز و روزی چند بار بخوره و بدنشو تقویت کن. اینها رو چندین کرونایی انجام دادند و واقعا موثر بوده.

یا امام رضا ! بچه ها خیلی میترسم یکی به دادم برسه من چه خاکی به سر کنم ! تو خونه باهاش چیکار کنیم اش ...

بیمارستان خصوصی بود شبی ۷ و نیم

اما بازم فایده نداشت ایشون چون آرتروز و دیسک داشت و سالها دارو های قوی میخورد کبد و کلیه ش شدیدا ضعیف شده بود

نترس همسرت که بیماری خاصی نداره ان شاءالله هیچی نمیشه

ما خودمونم فعلا قرنطینه ایم تا بریم همین روزها تست بدیم

من میگم بهتره ببرید متخصص عفونی

🖤 
کل فامیل ما گرفتن و خوب شدن اصلا خودتون و نبازید حتما بعد هر وعده غذا یک قاشق گلاب بده بخوره و حتی خ ...

مطمئنی ؟ گلاب و کندر ؟! روشش دقیق میگی

من بابام گرفت و اگه بیمارستان نمیرفت امکان نداشت حالش خوب بشه

وای ماریا تویی ! خداروشکر برای بهبودی باباتون کدوم بیمارستان رفتن؟ راستش بشدت از بیمارستان میترسیم

شوهرت اکسیژن نیاز داره.اگه از بیمارستان میترسین لااقل ببر دکتر دارو بده و یه کپسول اکسیژن اجاره کنید ...

اره سفارش دادیم

عزیزم در مورد اینکه باید ببری بیمارستان یا نه نمیتونم اظهار نظر کنم. شاید با مشورت پزشک بتونید دستگا ...

خدا خیرت بده عزیزم

وای ماریا تویی ! خداروشکر برای بهبودی باباتون کدوم بیمارستان رفتن؟ راستش بشدت از بیمارستان میترسیم

اره فداتشم. 

بابام اینا بابل زندگی میکنن بیمارستان روحانی رفتن. نگران نباش بیمارستان خیلی بهتره. هر روز اکسیژن خون و چک میکنن هر روز ازمایش میگیرن دکتر میاد دارو های مخصوص میدن

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
اره فداتشم.  بابام اینا بابل زندگی میکنن بیمارستان روحانی رفتن. نگران نباش بیمارستان خیلی بهتر ...

خدا خیرت بده فعلا که بردنش بیمارستان از ریه اسکن بگیرن ... خواهش میکنم برای بیمار ما دعا کن که هر چه سریعتر خوب بشه