2777
2789
عنوان

مرد جدی سلطه گر اما حمایتگر

| مشاهده متن کامل بحث + 641 بازدید | 83 پست
وای آره اینم اینطورریه دیگه اما نمی‌دونم انرژی زنانه رو بیشتر بالا ببرم چون همینم که هستم دیگه پررو ...

😑 حرص میخورم یعنی این حرفو میزنی!

من یکی بودم بدتراز تو فکر میکردم انرژی زنانه رو بالا ببرم طرف پررو میشه در صورتیکه دارم به طبیعت خودم برمیگردم و الان از این 👹 شدم این 🐇

پول دوره ندارم حقیقت بعدم من چرا باید خودمو تغییر بدم اونی که باید تغییر کنه اونه نه من اون باید تلا ...

زئوس صدسال خودشو تغییر نمیده مگه اینکه یه اتفاق بد تو زندکیش بیفتع یه شکست بزرگ  نگاهبه جوونی ها و پیری حشمت فردوس بکن جوونیش مغرور بود اما وقای دوتا بچه رو به باد داد تازه سرش به سنگ خورد و خودشو تغییر داد

معمولا ۱۰ درصد زئوس ها تغییر  میکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😑 حرص میخورم یعنی این حرفو میزنی!من یکی بودم بدتراز تو فکر میکردم انرژی زنانه رو بالا ببرم طرف پررو ...

حرص نخور 

اگه اونا هم یکم دوره شرکت کنن که بتونن حرف ما رو درک کنن و از خودخواهی شون کم کنن بهتر بود 

زن دایبت در چه وضعیتی زندگی میکرد؟

زن‌داییم انرژی مادر و میزبان رو داشت.

یعنی فقط بشور، بساب، به خودت نرس، بچه‌هاتو بفرست مدرسه و بهشون برس، با شوهرت شبیه بچه‌ات رفتار کن و...

افراطش توی این امر باعث شد داییم زن دوم بگیره 💔 چون نه لوند بود و نه انرژی کامل زنانه نداشت.

این دسته مردا که خییلی اعتماد به نفسشون پایینه

از درون اره اما از بیرون خودشون رو خیلی بااعتماد به نفس نشون میدن

زئوس به شددت پرابهتع 

به شدت انرژی مردانه اش بالاست 

نگاهش خیلیی بده با نکاهش میتونه کاری یه هفته خفه بشی

عصبانیت خیلی بدی داره

زئوس صدسال خودشو تغییر نمیده مگه اینکه یه اتفاق بد تو زندکیش بیفتع یه شکست بزرگ نگاهبه جوونی ها و پ ...

وقتی بیینه کسی بهش پا نمی‌ده سرخورده میشه

باید ترس از دست دادن داشته باشه 

پول دوره ندارم حقیقت بعدم من چرا باید خودمو تغییر بدم اونی که باید تغییر کنه اونه نه من اون باید تلا ...

تو تعیین کننده‌ی رابطه‌ای دختر خانم 😏

اون اگه تعیین کننده باشه نفر سوم وارد رابطه میشه. اینو نگو... به هرحال من راهنماییمو کردم. جدی‌اش بگیر

وقتی بیینه کسی بهش پا نمی‌ده سرخورده میشهباید ترس از دست دادن داشته باشه

همیشه ترس از دست دادن داره

اصلا این مدل مردها سلطه گرن چون قکر میکنن اگه سلطه گر نباشن ادن های اطرافشون رو ازدست میدن 

به شدت کنتلرگرن

یعنی رنگ شورت پات هم به نظر اون بستگی داره

تک تک زندگیت با جزییات باید طبق نظر و سلیقه اون باشه

و درواقع هویت فردی رو ازت میگیره