من خودم استخون بندیم درشته🤭یکمم تپل هستم ولی تو دانشگاه پیشنهاد دادن یا خواستکار پسرا لاغر بودن خیلی ناراحتم☹️میخوام برم باشگاه هیکلم بیاد رو فرم بنظرتون درست میشه ؟😂
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
اره ولی خیلی سینه و باسن دارم که به وزنم اضافه کرده حالا سینه رو راضی باشم ولی باسنم دارم پهلو هم دارم باید درست بشه اندامم
دختر ها لاک قرمز دوست دارند و پسر ها فرق آن را با زرشکی و گلبهی و اناری و عنابی نمیفهمند ، چه اشکالی دارد؟ آنها فقط باید بلد باشند دست هایی را که از ذوق یک دیدار آذین بسته شده به گرمی بفشارند و بگویند:دوستت دارم، آن وقت چه فرقی میکند تو طیف رنگ های خانوادهی. رنگِ. تنِ. کفشدوزک را بدانی؟همین که یاد گرفته باشی قرمز یعنی «عشق»کافیست.
اره ولی خیلی سینه و باسن دارم که به وزنم اضافه کرده حالا سینه رو راضی باشم ولی باسنم دارم پهلو هم د ...
عزیزم سینه و باسنت خوبه فقط رو پهلو تمرکز کن ببین پهلو که لاغر بشه اگه شکم هم داشته باشی اب میشه اونوقت هم سینه هم باسن خوش فرم تر میشه ببین سرچ کن فقط ورزش برا لاغری پهلوت انجام بده اونوقت مطمعن باش از اینم که هستی بهتر میشی
عزیزم سینه و باسنت خوبه فقط رو پهلو تمرکز کن ببین پهلو که لاغر بشه اگه شکم هم داشته باشی ...
ممنونم 😍
حتما انجام میدم مرسی از لطفتون
سلامت باشی عزیزم ببین هر کسی زیبایی خاص خودشو داره و اصلا به خودت سخت نگیر مطمعن بلش انقدر قابلیت خوب و مثبت دازی که دیده میشی مطمعنا هم جذابی هم پر از توانایی الهی عاقبت بخیر بشی
سلامت باشی عزیزم ببین هر کسی زیبایی خاص خودشو داره و اصلا به خودت سخت نگیر مطمعن بلش ان ...
ممنونم ازتون❤️