2777
2789
عنوان

توروقرآن کمک کنید (کرونای شوهرم)

| مشاهده متن کامل بحث + 284 بازدید | 51 پست
خدا خیرت بده فعلا که بردنش بیمارستان از ریه اسکن بگیرن ... خواهش میکنم برای بیمار ما دعا کن که هر چه ...

حتما خوب میشه فداتشم نگران نباش. بیمارستان بستری بشه خیالتون راحتتره

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
حتما خوب میشه فداتشم نگران نباش. بیمارستان بستری بشه خیالتون راحتتره

گفتن سی درصد ریه اش درگیره پدر شما چنددرصد درگیر بود ریه اش؟

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر برای سلامتی ایشون توروخدا از ته دلت بر ای سلامتی مریض ما هم دعا کن بی زحمت خیلی ممنون

حتما فداتشم و ایشالا زوده زود خوب میشه

Cake_deser_khanegi_vanilla  ممنون میشم فالو و لایک کنید. اگه سوالی دارید تو پیجم در خدمتتون هستم. ❤️
حتما فداتشم و ایشالا زوده زود خوب میشه

قربونت عزیزم . خداروشکر امروز بهتره 

راستی تا وقت هست بگم که یکی از کاربرای مورد علاقمی و تاپیکهای شما رو دوست دارم خانم هنرمند

یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
قربونت عزیزم . خداروشکر امروز بهتره  راستی تا وقت هست بگم که یکی از کاربرای مورد علاقمی و تاپی ...

قربونت مهربون. خیلی خوشحال شدم حال بابات بهتره