بچه ها همسرم نزدیک ده روزه کرونا گرفته و حسابی خودشو باخته میگه بریم بیمارستان منم خییییلی میترسم چون خیلیا رو دیدم زفتن بیمارستان بدتر شدن و یا ... !!!! خدایا کمکمون کن
کسی تجربه درمان کرونا تو خونه رو داره؟
بنظرتون لیماریستان ببریمش؟
یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی
کل فامیل ما گرفتن و خوب شدن اصلا خودتون و نبازید حتما بعد هر وعده غذا یک قاشق گلاب بده بخوره و حتی خودتون بخورید اینو دکتر خیراندیش گفتن و کندر و بذار ۱ساعت رو کتری دم بیاد هی هم بزن تا اب شه بده بخوره
این خرافات رو بذارید کنار و هرچه سریعتر به بیمارستان مراجعه کنید تا از اکسیژن استفاده کنند
لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی اللهم عجل لولیک الفرج. خدایا شکرت
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اول ب ی پزشک مراجعه کنید اگ صلاح دیدن فقط کپسول اکسیژن اجاره کنید ببرید منزل. اگر نه هم مدتی بستری شن
همه ک دور از جون طوریشون نمیشه. شوهر خالم با ۶۰سال سن و آسم داشتن دو روز بستری شد و اومد خونه. نذار ریه هاش داغون شن. حتما اکسیژن میخاد. زیر ۹۳ زنگ خطر هستاااا
عزیزم ببرینش دکتر..دوست شوهرم چهل درصد ریه اش درگیر شده بود..دو روز نگهش داشتن.ـبعد گفتن هروز صبح بیاریدش فقط سرم و آمپول بزنیم بهش..بعد دوهفته خوب شد..دوهفته هم قرنطینه کرد خودشو الان سرپاس
و پوست سفید مرکبات ک خشک شه و همراه ویتامین سی روزانه استفاده بشه
اگه واسه رفع عطش آب بخوری کلی لذت میبری و حالت خوب میشه.اگه مسابقه آب خوردن باشه دو لیوان که بخوری دلت درد میگیره و هیچ لذتی هم نمیبری.زندگی هم همینه... زندگیتون رو به مسابقه و مقایسه تبدیل نکنید. میشه از لحظات، از همین حالا لذت برد...
مادر همسرم ۳۰ درصد بود روزی که بستری شد تو ۲ روز رسید به ۸۰ درصد در نهایت ناباوری یک هفته ای از دست ...
یا امام رضا ! بچه ها خیلی میترسم یکی به دادم برسه من چه خاکی به سر کنم ! تو خونه باهاش چیکار کنیم اشتها نداره تنفسشم خیلی سخت شده! کدوم بیمارستان بردینش؟
یا اباصالح المهدی ادرکنی ...یا اباصالح المهدی اغثنی