2777
2789
عنوان

یک غذای ساده بگید با توجه ب شرایط من

| مشاهده متن کامل بحث + 10349 بازدید | 280 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قورمه سبزی بذار 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
آره من قلقلی میکنم سرخ که کرده تو پلوپز وسطش میزارم وسط عدس پلو به به

پلوپز جهیزیه ام حدودا ۶ ساله بی استفاده ست 

خوبه 

راضی ای

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره

دیگه چی🤣🤣

ماکارونی 

🖤  پسرعزیزم ،به پهنای صورت برات گریه کردم غمو هدیه کردم به قلبم برات نذر کردم بمونی تا تسکین شه دردم 🖤همیشه یه زخمی باهامه که هیچ وقت دیگه خوب نمیشه،کسی جات نمیاد چون اینقدر مثله تو محبوب نمیشه🖤چجوری تونستی نمونی تا من اشک نریزم ،خدا دید که مردم تا گفتی خدافظ عزیزم🖤
دیشب هم پلو هم کباب خرید

منم از اشپزی متنفر،توان بدنیم هم ضعیف.باردارم قند دارم ب همه کارا سر پای عاجزم بخصوص کنار گاز وایسادن

فقط 9 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

ای آه از این زندگی...

اره بنده خدا

دستش درد نکنه خدا خیرش بده. قدر بدون. من اینو میگم که سر زایمانم اینقد بلا سرم اومد. اصلا وقت نکردم بگم من حال آشپزی ندارم. الان فکر میکنم میگم چه پوست کلفتی بودم. 

اگه حس میکنی توان بدنیت اومده پایین برو دکتر آزمایش بده پیگیری کن. اگه هم مشکلت روحیه بازم برو دکتر. چهار ماه دیگه باید ریکاوری میشدی. اگه نشدی باید از دکتر کمک بگیری

منم از اشپزی متنفر،توان بدنیم هم ضعیف.باردارم قند دارم ب همه کارا سر پای عاجزم بخصوص کنار گاز وایساد ...

منم قبلا به زور شده حداقل غذا رو می‌پختم

الان اونم دیگه در خودم نمی بینم

وقتی بچه دار میشی ، دنیا ازت یه گروگان داره