منو نامزدم یک سال که با همیم و از هم دوریم و چند ماه یکبار همو میبینیم ,و خیلی هم دوسش دارم , اون به دلیل کار در طی روز خیلی کم پیام میده اما وقتی هم که خونه هست یا تعطیله تلاش چندانی برای برقراری ارتباط نداره با اینکه میگه دلم برات تنگ میشه ولی در عمل خیلی ثابت شده نیست .
تعداد رای : 51
نظرسنجی
درکش کنم و سعی کنم خودم رابطه رو بهبود ببخشم
17
33%
من هم کمتر پیام بدم و خیلی به نبودش واکنش نشون ندم
بستگی داره خودت کنار بیای یا نه من خودم نزاشتم دوس بسرم عید مسافرت بره حتی یه هفته ام چون دلم تنگ میشه ولی تو اگه زیاد وابسته نیستی حساس نشو
زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
نمیدونم در مورد شما ولی ماسه ساله باهمیم حتی الان که فول تایم کار میکنه پاش برسه خونه فقط با من چت میکنه و بیرونم باشه زنگ گاهی یا اس
کلا دوری سردی میاره
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
خب خدایی شما هم به طرفتون سخت گرفتیداا قرار نیست توی یک رابطه دو طرف همو محدود یا به قولی زندانی کن ...
اره قبول دارم مرد باید حتی مجردی مسافرتم بره ولی واقعا هنوز نمیتونم با ندیدنش
زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.