2777
2789
عنوان

رابطه از راه دور

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 50 پست
قضیه ایشون فرق داره چون مرد هستن و از روی نگرانی خواستن کنار خودشون باشید مواظبت کنن ازتون ولی من م ...

نه محیط کاری قبلیم همه خانوم بودن ایشون میگفتت من دلم واست تنگ میشه منم خوب دلم تنگ میشه   

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
درک شدن خیلی مهمه ولی به نظرت من چیکار کنم, واقعا سردرگمم همش فکر میکنم نکنه که دیگه به خاطر فاصله د ...

مشکلت رو فقط با صحبت کردن باهاش میتونی حل کنی

منو عشقم ۶ ساله دو شهر جداییم فقط ۳بار همو دیدیم ولی بینهایت بهم باور داریم و هر روز نزدیکتر و عاشق تر میشیم

رمز موفقیتمون هم اعتماد،صداقت و درک هم بوده

هرجا هم مشکل خوردیم با حرف زدن حل کردیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلت رو فقط با صحبت کردن باهاش میتونی حل کنی منو عشقم ۶ ساله دو شهر جداییم فقط ۳بار همو دیدیم ولی ...

یعنی به این فکر نکنم که سرد شده ? آخه میدونم هم که کار میکنه خستست ولی فقط میخوام در حد چند دقیقه باهم باشیم همین 😔😔

you are everything to me I can't lost you 
دلتنگی شما زیادی رو مخ آقایونه خب😶😂😂

بخدا دست خودم نیست حق کاملا با شماست ولی چاره ایی نیست

زیبایی حقیقی به این موضوع که موهایتان چه رنگی است یا رنگ چشم هایتان چیست ربطی ندارد. زیبایی حقیقی، در حقیقت این است که به عنوان یک انسان، چه کسی هستید. اصولتان چیست،حوزه ی اخلاقیاتتان چیست.
یعنی به این فکر نکنم که سرد شده ? آخه میدونم هم که کار میکنه خستست ولی فقط میخوام در حد چند دقیقه با ...

منم عشقم الان سرباز شده وقتی میاد خونه وحشتناک خسته س

ماه اول کنترل رابطمون از دستمون در رفت حقیقتا

من هی بهونه میگیرفتم و توقع داشتم مثل قبل باشه.اما یه روز خودمو کلییی خسته کردم شرکت دیدم منم نایی برام نمونده.فهمیدم باید درک کنم شرایط جونمو 

و خداروشکر الان مشکلی دراین خصوصم نداریم

شما هم بشین تموم ناراحتیات رو بهش بگو،ایشونم اگر واقعا دوستتون داشته باشن و سرشون جای دیگه گرم نباشت سعی میکنن راه حل بدن و دلتون رو آروم کنن

اول باید از خودت بپرسی چقدر قبولش داری

بخدا دست خودم نیست حق کاملا با شماست ولی چاره ایی نیست

چاره داره گلم

هی صبح تا شب بگی دلتنگم و غر بزنی که کار درست نمیشه.من وقتایی که دلتنگ میشم میشینم تو پیام یا تلگرام براش حرف میزنم.عاشقی میکنم.میگم چقد دوستت دارم.براش کلییی درددل میکنم وقتی میاد میخونه 

اینکارو از روز اول کردم اونم بار اومده و منو از خودم بلدتر شده.میدونه کی ناراحتم.کی عصبیم کی شادم.فک کن وقتی عصبیم ولی شکلک خنده هم بزارم با اولین پیام متوجه میشه😶😂

چرا چون خودمم تلاش کردم منو بشناسه .اینم فقط با حرف زدن و رفاقت با عشقت بدست میاد

منو عشقم الان جز هم رفیقی نداریم

چاره داره گلم هی صبح تا شب بگی دلتنگم و غر بزنی که کار درست نمیشه.من وقتایی که دلتنگ میشم میشینم تو ...

من غر نمیزنم اخه ما هنوز باهم رابطمون رسمی نیست بعد صبح تا ظهر باهم سرکاریم بعضی وقتا عصرش حوصله داشته باشیم میریم بیرون اخرهفته کلا باهمیم بعد دوس بسرم اصلاادمه اجتماعی نیست هیچ دوستی نداشت مسافرتیم که نزاشتم بره بخاطر مامانش اینا میخواست بره خودش بهش خوش نمیگذشت من گفتم نرو بعد کلا خودش دلش نمیخواد هیچ جا تنها بره میخواد بره لباسم بخره منو باید ببره حتما بعد کلا خوششم میاد هی میگم دلم تنگ شده این حرفا منم خودم ارتباطمو با دوستام کم کردم باهم دیگه بیشتر بهمون خوش میگذره

منم عشقم الان سرباز شده وقتی میاد خونه وحشتناک خسته س ماه اول کنترل رابطمون از دستمون در رفت حقیقتا ...

چطور رابطه از راه دور مدیریت کنم ? خودم قبولش دارم ولی خب بازم یکم شکاک شدم 

چطور رابطه از راه دور مدیریت کنم ? خودم قبولش دارم ولی خب بازم یکم شکاک شدم 

شکاک شدن اصلا خوب نیست و نه رابطه قبل ازدواج بلکه ازدواج چند ساله هم خراب میکنه

باید بهم اعتماد داشت که این زمان ثابت میکنه طرفت قابل اعتماد هست یا نه

ولی دل نگرونیات رو همه با خودش درمیون بزار 

اجازه بده اونم از خودش دفاع کنه و تو توی فکر خودت اونو محاکمه به چیزی نکنی چون اینجور همیشه یه نگرانی و ترس ته دلته و سردتر میشی و اونم بی خبر از ناراحتیت 

این باعث میشه نسبت بهم سرد و کم کم دور شید

فقط حرفاتو بزن و بعد تصمیم بگیر

راستی عقد کردید یا رابطه قبل ازدواجید شما هم؟

صرفا بخاطر کم پیام دادن نه معلومه که جدا نشو. 

چندین بار ازش خواهش کردم که شب چند دقیقه باهم باشیم , گفت باشه ولی دیر اومد و بازم بهونه داشت 

شکاک شدن اصلا خوب نیست و نه رابطه قبل ازدواج بلکه ازدواج چند ساله هم خراب میکنه باید بهم اعتماد داش ...

رابطه قبل ازدواج , نمی شه عقد کرد چون اون مسیحی , باهاش حرف زدم و فقط گفت ببخشید ناراحت نباش , هیچی دیگه نگفت 

رابطه قبل ازدواج , نمی شه عقد کرد چون اون مسیحی , باهاش حرف زدم و فقط گفت ببخشید ناراحت نباش , هیچی ...

خب وقتی قصدتون ازدواج نیست چرا باهمید؟

چرا پس ازش متوقعی؟مگه موقت نیستید باهم؟