2777
2789
عنوان

بیاید خودمو از زیر خط فقر نجات دادم

445 بازدید | 37 پست

حقوق خودم ۱۷ تومن دیدم نمیشه اینطوری زندگی کرد ن ب گردش میرسم ن ب خوردوخوراک در حد خوب  ن ب خرید روایت پوستی و لباس... خلاصه یفکری کردم  ۶۰۰ میلیون طلا دارم  هرماه اندازه ۲۰ میلیون می فروشم ک با حقوقم بشه ماهی ۳۷ میلیون 

حساب کردم حداقل تا ۵ سال زندگی نسبتا راحتی دارم

خسته شدم بس حسرت خوردم و جمع کردم میخوام راحت باشم کی از فرداش باخبر گور بابای پس انداز

کار خوبی کردم بنظرتون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو ماینر بخره بهتره

الهی به امید تو که میتونی زندگیمو متحول کنیالهی لک حمد ، حمد الشاکرین  حتا ترضی.                                                                                                                            وخدا رو هزار مرتبه شکر در سال ۱۴۰۵ در کنکور قبول شدم و رشته مورد علاقمو اوردم💜الان که تا اخرش خوندی میشه صلوات هدیه کنی برا امام رضا ممنونم